GizemInci Dilekveraorhan bende de soğuk algınlığı. Havaların aniden değişmesinden herhalde. Parol kullanıyorum. Boğazım için de lindesit ağız gargarası yapıyorum sabah akşam. O iyi geldi. Geçmiş olsun, inşallah çabucak atlatırız
deletedmom734 Dilekveraorhan limon sıkıp limonata yapıp iç boğaz için bol bol ılık su tek çaresidir boğazınu ssürekli ıslak tut gel git bir.yudum su bolca dinlen ilaç almamaya dikkat et vücudun mikrobu ter ve idrarla yani su yardımı ile atacak
Esraakks Dilekveraorhan doktorum bana her gün taze zencefili rendeleyip bal ile karıştırıp içebileceğimi söylemişti. Hem hasta olmadığınız zamanlarda hastalıklardan korur hem de şimdi boğazınıza iyi gelir. Geçmiş olsun.
HalisEbruoban Dilekveraorhan canım elma cubuk tarcını kaynat sonra ıhlamur at bal koy ıc gercekten cok ıyı gelıyo elma oksurugü kesıyo
Selim_Alparslan Canım geçmiş olsun. Bende 2 gündür ateşli gribim . Doktorumla görüştüm parol alabilirsin 8 saatte bir dedi. Dün aldım iyi geldi ateşim geçti hiç olmasa😞 ıhlamur nane limon ballı içebilirsin . 2 gündür limon ve mandelina yiyorum . Biraz faydasını gördüm .
Agg0207 Canım bende üç dört gündür kötüyüm ilaç içmek istemediğim için hiçbi şekilde hergün 1 bardak nane limon kaynatıp içine bi kaşık baş koyuyorum yarım limon yiyorum hergün sirkeyle gargara yapabilirsin bogazına bol bol yat dinlen öyle geçer bence ben daha iyiyim eskisine göre
Dilekveraorhan Agg0207 ah ah çalışıorum keşke dinlenebilsem 38 yaşımdayım ilk hamileligm ilaç da içmiyorum korkudan
ElifKabackYldrm Büyük cay bardagına 2 tatlı kaşığı kestane balı yarım limon sık istersende zencefil koyabilirsin birde sıcak suyu koy bardağa çok iyi geliyor ben öyle iyileştim
mucizemizibekliyoruzz Dilekveraorhan boğaz ağrısı varsa tuzlu su ile gargara yapın mikrobu ölsün, sonrada biraz süt ısıtıp içine bal koyun öyle için yumuşasın. Bol bol c vitamini alın portakal mandalina vs.
Meryem34 Dilekveraorhan Hafif sirke suyu ile normal suyu karıştırıp gargara yapmak iyi geliyor ☺️birde ben bir yemek kaşığı limon suyu ile bal karıştırıyorum İciyorum
Ozlemimm Dilekveraorhan geçmiş olsun canim tuzlu suyla gargara yaparsan ödemi azaltabilirsin biraz çok sıcak olmayan ıhlamur sarımsak tüketebilirsin doğal antibiyotik 😊