Hulus Zehraa12 bizde o aralıkta almıştık ama hani erken mi gecmi diye hic düşünmedik cunku fiyatlar surekli artıyor biliyorsunuz o yüzden oda yapacaksanız cok gec kalmamanizi tavsiye ederim 7 bin liralık urun 9 olmuş arada 1 ay var yok.
vesilece Zehraa12 yolu yarılayınca alışveriş yapma taraftarıyım canım artık al 🥰🙈🙈 hem ağırlaşmadan hem zamlanmadan, hemde teslim süresi uzayabilir bence vaktidir almanın
Seyma-Aslan00 Zehraa12 biz 24 haftalıkken aldık canım malum fiyatlar hergün yükseliyo. Simdi 29 a girdik cok sükür. Rabbim icini dolu etsin inşAllah sağlıkla alalım kucağımıza❤️
Zehragniken Zehraa12 33. Hafta da aldım sadece şifonyer ve 3 kapılı dolap tam 10 bin 300 tuttu. Bence imkanın varsa almaya bak fiyatlar hergun uçuyor
incitanem94 Zehraa12 ben 28de aldım ama 2 ay sonra getireceğiz dediler. Bilsem daha önce alırdım. Şimdi her sey yığılı biçimde odanın gelmesini bekliyor. İyice ağırlaştım zaten nasıl yapacaksam gözümde büyüyo. Bence al 30da filan kurulması en ideali
Vicky Zehraa12 Ben de 26 haftalikken almiştim. Cünkü hergün üzerine zam geliyordu. İlk baktigimda 9 du ben aldigimda 11 olmuştu. Keşke daha erken alsaydik bile dedik.
Vicibici Zehraa12 Geç değil canım ama bir an önce al bence anca yetişebilir bende şu an 25in içindeyim bu hafta bakıp almayı planlıyorum. Malesef her şeye zam geliyor ıvır zıvırı hiç bitmiyor
Pelinakcn Zehraa12 bence değil, bizde 24.haftada siparişini vermiştik araya bayram tatili falan girdi 30.haftada geldi odası. Daha geç olsa bu sıcaklarda hiç yapamazmışım
minikkurabiyelerinannesi Zehraa12 evim 2+1 L koltuk var onu satabilsek oda alacağız da bir türlü satamadık 🙈 o çokta çıkmaz nasipse alacağız 23 haftalık oldum bende bi an önce alıp yerleştirmek istiyorum 😍😍
joy 20 haftalıkken sipariş verdik. Neredeyse iki ay sonra gelecek. Fiyatların sürekli artmasından dolayı erken aldık mecburen.
Buket_dadas Zehraa12 vallah ne yalan söylüyüm ben oglumun 34 haftadan sonra aldım madi durumum iy deildi diye suan yine hamileyim ve almıyıcam oglumun eşyalarını nasip olursa dogucak bebegime kulanıcam
Seydagunay 14 hafralik iken almıştık ancak öderiz diye birde zam gelir diye iki ay onları ödeyip önümüzdeki ayda kıyafetlerine basliycak ikiz olduğu için anca alırım asgari ücretle yavaş yavaş 20 haftalık olduk şimdi