NslhnAltun5580 Üşüttüğümü düşünüyorum ama grip biri ile temas kurdum ben de şuan öyleyim öksürüğüm de var doğal yollarla halletmeye çalışıyorum fakat öksürüğüm daha da arttı ne yapacağım bilmiyorum 🤷🏼♀️
Ayda2022 NslhnAltun5580 doktora git canım, ben de böyleydim uZunn sürdü, kendi kendime iyileşemedim. Kulak iltihabına kadar ilerledi. Doktorlar en iyi şekilde yardımcı olacaktır.
zeynepikra_61 NslhnAltun5580 malesef salgın değil korona gerçi korona da bir salgın sayılır 🙄 Şuan eşim korona maskeyle gezinmekten dudaklarım yara ellerimi yıkamaktan maff oldu 🤷🏻♀️🙄 Neyseki hayirlisiyla 2 günümüz kaldı 🙄 Bol su bol sıvı tuket iyi gelecektir 🙏🏻❤️
Mysaa NslhnAltun5580 bi doktora git canım öncelikli olarak sonrasında ıhlamur tuketbilirsin o rahatlatır birde öksürük için 1 tatlı kaşığı pekmeze birkac damla limon damlat sabahları iç o da iyi gelecektir
Kurabiyemm NslhnAltun5580 yine de ne olur ne olmaz bir test versen iyi olur bence. Pozitifse kam sulandırıcıyı gerekli görüyor doktorlar.
NslhnAltun5580 Mysaa ıhlamur bal bol su elimden geleni yaptım ama olmadı pekmezi de deneyeyim teşekkür ederim
Deleted4445656 NslhnAltun5580 ıhlamur rahim agzını genişletiyor diye biliyorum siz yine de doktorunuza danışın derim
Burcu0707 NslhnAltun5580 kovid olmussun usutme degil oksuruk 26 gun cektim test yaptir gecmis olsun.hicbir ilacida yok.cok limon tuket uhlamur ic
NslhnAltun5580 Burcu0707 inşAllah değilimdir sağlık ocağına gideceğim doktor yaptır derse yaptıracağım testi
Semrasular NslhnAltun5580 bende öyleydim doğuma 3 gün kala yatış işlemlerimde doktorum covit test istedi pozitif çıktı. Pazartesi doğumum var 😓
suscarparimm NslhnAltun5580 Salgın değil covid vakaları çoğaldı burun boğaz sürüntüsü aldırmanızda fayda var