Banuc Ana kucağı alıp almama arasnda gidip geliyorum Sizler aldınız mı memnunmusun Hangi marka nerden hangi sayfadan aldınız link atarmisiniz
ZenKen Banuc ilk bebeğime almamıştım çok pişmanım ikinciye aldım, gerçekten rahatlık ana kucağı sallanan yatak olabilen oturms pozisyonu olanı tercih edin çok yönlü kullanırsınız
Elisam123 Banuc pusetten mi bahsediyorsun bebek arabasına takılan kesinlikle gerekli hayat kurtarıcı bir ürün bebek bezi kadar gerekli
Vicky Banuc Ben dolaptan ikinci el aldim, titreşimi ve müziği varmış. Cok yüksek bir para vermek istemedim. Cünkü bazi bebekler (yiğenlerim de) asla ana kucağini sevmiyor. O yüzden yüksek paralar vermek bana biraz sacma geldi.
heartnurse Ben 26+2 yim çok tavsiye üzerine aldım ama ikinci el uygun gördüm bazı bebekler sevmiyormuş o ihtimale karşı dünya kadar para vermek istemedim kendi kendine sallanan olanlardan aldım
ZenKen Daha kullanmadım ben önermek biraz değişik olabilir doğuma 20 gün var, ahşap olandan aldım baby com natural ahşap ana kucağı aldım, 420 liraydı şimdi 500 lira olmuş
ZenKen Yorumların hepsi olumluydu ona göre bütçeyi aşmadan aldım kendinden sallananlar çok çok güzel yeğenim kullanıyor resmen kurtarıcı ama fiyatlar 2000 den başlıyor 3000 4000 diye gidiyor
Pyrz_07 Banuc çocuk daha rahat ediyor orda yatarken ben titreşimli müzikli aldım joie dremair aldım memnunum
Bayancorek Banuc Mamma marka tercih ettim. Motor gelişimi için elektrikli vs. den ise kendi kendine sallaması falan daha iyi. O yüzden elektrikli otomatik sallanan almadım. 🌸