Emirinannesiiiii Kızlar 36 haftalık olduk doktorum gününe sen karar ver dedi 9 12 Ağustos arası dedi. Çok kararsız kaldım siz neye göre karar verdiniz acaba önerileri bekliyorum ☺️
kelebek03-6 Emirinannesiiiii bizde bugün 36 haftalık olduk yarın doktor randevum var. Bende yarın gidince doğum hakkında konuşmayı düşünüyorum yarın sezeryane o mu karar verdi siz mi?
gamzeozer16 Emirinannesiiiii 9u benim 39+1 oluyorum doktorum o gün ameliyatta diye rica ettim o gün olur mu diye oda uygun gördü 2 ci zaten bakalım ☺️
Arasss6761 Emirinannesiiiii Bende 36. Haftalıgim ayın 8 nde gel doğumu konuşalım dedi gün verecek o zmn
cerenida 9 ağustosa bende aldım günnnn 🙈 39+larda oluyoruz bakalım hayırlısı beybimm önceden gelmek isterse bilemem yok 9unda inşallah ❤️
Mysaa Emirinannesiiiii 9 u benimde allah izin verirse 😀 doktorum 10-11 dedi bende 9 olsun dedim 38 haftada oluyorum o zaman😀
Nurcanasel67 Özelde veriyorlar öle gün herhalde ben devlete gidiyorum 38+1 im hala doğum için gün falan vermedi bekleyelim diyo sancım falan gelirse acile gel diyor
Emirinannesiiiii Padfoot yaaa bende öyle düşündüm de acaba karnımda ne kadar kalsa kâr diye düşündüm çok kararsız kaldım
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Emirinannesiiiii kendinizi doğuma hazırlayin psikolojik olarak bende 36 haftaligim dogum günüm 12 ağustos inşallah o. Gün suni sanciyla doğurur ya