Deletedmom_7 Sizde de öyle mi ya sanki bebek doğmuş da emzirmek için iki saatte bir kalkıyorum güya diyordum ki son ayımda uyuyayım çocuk doğunca zaten uyuyamam hiç de öyle olmadı valla evdeki hesap çarşıya uymadı 🥴🤷🏻♀️
Novaa Deletedmom_7 Vücut kendini doğumdan sonraki sürece hazırlıyormuş ama bence de şimdiden erken değil mi? Son haftalarda uykumuzu alıp maratona öyle başlasak çok daha iyi olurdu😇
Xxz Deletedmom_7 en basiti bu gece 22.30 da yattık ben uyuyamadım 23.30 a kadar kalktım dolaştım neyse uyudum 2 de tekrar uyandım WC gittim sonra saate hiç bakmaodgin bir zaman diliminde yine ve şuan 5 yine uyandım. Midem kötü olmuş bu sefer. Dert bitmiyor dogursak daha çok uyuruz eminim
Annesininportakali53 Deletedmom_7 bunu bilen ben hazır 22 hastayken bol bol uyuyorum benim bebiste çok hareketli arada gece hissediyorum uykuya dalmam zor oluyor
Emine123kuzu Deletedmom_7 4.20 de uyandım 30 haftamın içindeyim. Bir daha asla uyuyamadım. Yatakta dön dur, düşünmemeye çalış uyumaya çalış derken hala biraz bile uykum yok 🤦🏼♀️ tuvalete kalktıım kalkış o kalkış😂
Deletedmom_7 Novaa aynen işte 33+1 haftaligim. Biraz uyumak istiyorum ama olmuyor 2 saatte bir dipçik gibi ayaktayım 😴🥴
Novaa Deletedmom_7 Ben de 30. haftaya gireceğim. Artık iki gündür bebek hareketleriyle sabah karşı da uyandırmaya başladı. Ayağa kalksam tamamen uykum kaçar o yüzden yatakta takılmaya devam. Geceleri magnezyum içiyorum ve yastığıma lavanta yağı damlatıyorum bunların etkisiyle sanırım 3 e kadar fln uyuyorum sonrası uyur uyanık halde geçiyor🙃
Deletedmom_7 Novaa lavanta değil de magnezyum ben de gece içiyorum dediğiniz gibi 3 e kadar yine uyuyorum sonradan hareketleri de uyandırıyor artı bir de çok tuvalete kalkıyorum ben 🥴😬
Novaa Deletedmom_7 Ben de öyleydim. Hatta uykuya dalana kadar 10 kere fln kalkıyordum. Artık çok sevmeme rağmen en geç saat 22 de su içmeyi kesiyorum. Gün içinde açığı telafi ediyorum. 10 kere olmasa da 2 kere kalkıyorum. Denemenizi öneririm.
Deletedmom_7 Novaa su çok içmediğim halde tuvalete çok çıkıyorum bebeğin pozisyonundan dolayiymis. Gece asermelerim var onu bırakırsak dediğiniz gibi daha rahat uyuyacağım
FiruzeAlagoz1207 Deletedmom_7 ahahaha kendim post açtım sandım 😂😂😂 bende öyle iki saatte bir aynı dediğin gibi sanki çocuk emziriyoruzz 😂😂 ne bitmedik cismis ya içmediğim suyu işiyorum resmenn😂😂
Emine123kuzu Deletedmom_7 gece uyumadan süt içtim, 4.20 de kalktım fındık ve birkaç ceviz yedim gebelik şekerim olmasa ortaya bir adana dürüm le künefe isteyeceğim öyle bir midem kazınıyor 😂😂
hulya_6363 Deletedmom_7 bende öyleyim hele sağa sola dönerken mutlaka uyanıyorum önceleri deliksiz uyurdum şimdi hep yarı uyanık