Deletedmom_12 16.haftada hissetmeye başlamıştım. 19 olduk ama iki gündür nerdeyse yok denecek kadar az Doktora gitmelimiyim 2 gün önce detaylim vardı gayet saglikli cikmisti bu haftalarda normalmi. 16 dan beri his ettim cünkü ondan korktum
Moco_44 Deletedmom_12 şuan 20 25 haftalığa kadar düzensiz olur demişti doktor. Ben 32 haftalık hamileyim ve şimdi doktor bana oynamazsa hemen gel dedi. Bence merak etme çikolata ye sol tarafına yat oynar
Merve201119 Deletedmom_12 19 hafta için gayet normal 22 haftalık hamileyim ve dün ya bir ya iki defa hissettim daha çok ufak her hareketini hissetmeniz imkansız zaten anca güçlü hareketlerini hissedersiniz
Ela6161 Deletedmom_12 bende 19 -21 hafta arasi baya durgundu sonra 24 e kdr baya hareketliydi sonra yine düstü yani normallesti Cikolata yiyip sol tarafa yatin bakalim ne olur
Deletedmom_12 Merve201119 benimde garibime giden 16 dan 19a kadar o kadar hareketliydi yani çok hissettim surekli pit pit vuruyordu ne olduysa iki gunde oldu allah hayirlara ckarsin
Merve201119 Deletedmom_12 için rahat değilse sağlık ocağına git canım kalp atışını dinle için rahatlar ama o haftalarda ben iki gün hissedip üç gün hissetmediğim oluyordu