Kızlar herkese merhaba 32 haftalığız.3. Doz aşımı vurulmamıştım geçen sene ve şuan eşimle birlikte covide yakalandık.İnanılmaz bir kemik ağrım vücut kırgınlığım var.Çok korkuyorum o kadar endişeliyim ki.Gebelikte covid geçiren var mı? Hızlı iyileşmem için önerileriniz nelerdir lütfen yardımcı olun 😣 doktorum sadece parol içmemi öneriyor onun dışında ne yapabilirim

merhaba bende 34.haftamdayım geçen hafta yeni atlattım covidi banada parolden baska bir sey onermedıler onun dısında kestane balı limonlu cay vs tüketmekten baska bir şey yapamadım öksürüğüm geçmeyınce simdi bebeklere verilen bir surup verdiler. bide kan sulandırıcı iğne veriliyormus bazı hamilelere sanırım bildiğim bunlar… covid bir kaç gün ne yapsak hafiflemiyor bence ama sonrasında geçiyo umarım hemen iyilesirsiniz :(

Canim ben 35.haftamda yani Bi 10 gün önce eşimle covid olduk ve inanır mısın o kadar zor atlattım ki,benim de doktorum parol verdi sadece.Sakin korkma bol bol c vitamini al meyve ye.Kemik suyundan çorba yap,diğer corbalarida bol limonlu iç.Eger öksürük var ise bal ye.Bol bol dinlen.Suan iyiyim ama doktorum bile 1 ay boyunca etkisi sürer dedi ki hala eşimle az çok etkileri var.Birde bebekde herhangi bir etki olmuyor sakın korkma.Insallah bian önce iyi olursun.

simaygulee C vitamini takviye alıp kullanabilirsin. Bende 29. Haftada eşimle covid oldum . Mümkün olduğunca bol su iç . Ihlamur ve limon .la atlattım ben . Tüm gün yattım gerçekten. En kolay dinlenerek geçiyor. İçebilirsen kekik çayı. Kemik suyu bunlar da iyi geliyor

simaygulee ben 16 haftalik gebeyim bugun covitim son gunu. Inanilmaz agri yasadim bol su ve meyve yedim ama en sonunda serum taktirmak zorunda kaldim ve bana cok iyi geldi. Suan endisem bebegim iyimidir..

simaygulee solgarın c vitamini beni iki günde zımba gibi yaptı sizede öneririm bana doktorum vermişti

27 haftalık hamileyim geçtiğimiz 10 içinde bende atlattım öksürüğüm çok vardı yarım çay bardağı zeytin yağına yarım çay bardağı pekmez koyun 4 cevizi elinizle içine ufalayın 2 dk yı geçemeyecek şekilde kaynatın ılık bir şekilde bir yemek kaşığı için çok faydasını gördüm boğazımı öksürüğümü rahatlattı