Zzeytinn Kızlar Diyarbakırda doğum yaptığı hastaneden memnun olanlar bi gelse🤗 Ben şimdileri Özel Bağlar a gidiyorum oraya gidip tecrübesi olan var mı? Her türlü öneri ve tecrübeye açığım 🥰🌷
Zzeytinn Cidoliko Hangi doktordan? İlk haftalarda oraya gitmiştim ama ücretini baya arttırdılar sonra değiştirdim😊
elifffff1601 Zzeytinn benimde 2. gebeliğim ilkkez bu hastanede kontrollere gidiyorum bende esra hocanin hastasiyim ve cok memnun kaldm. Tabi ameliyat filan nasil olur bilemem benim ikiz gebelik 😊
Zzeytinn elifffff1601 Kaçıncı haftadasınız? Umarım herşey gönlünüzce olur, güzel geçer☺️ Rabbim sağlıkla kucağınızıda almayı nasip etsin 🌷
elifffff1601 Doğum ücretini sormuştum temmuz zammindan önce çoğul gebelik sigortali 3000 demişti tekil gebelik bilmiyorum
Zzeytinn elifffff1601 Normal doğum ücreti tekli gebelikte 1200 dü ama geçen ay, 1750 tl yapmışlar olsun buna da şükür. Sezaryen biraz daha pahalı evet. Çoğul gebeliklerde ekstra ücret arttığını bilmiyordum 🥲
elifffff1601 Zzeytinn teşekkür ederim sizde inşallah sağlıkla kucağıniza alirsnz. 21 haftalık olduk siz kac haftaliksnz 😊
elifffff1601 Zzeytinn benim ilki sezeryanla doğmuştu buda sezeryn olacak dedigim fiyat sezeryan için geçerli
Zzeytinn elifffff1601 Evet sezaryen biraz daha pahalı oluyor. Canınız sağ Olsun sağlıkla kucağınıza alında🌷 Evet şaka gibi bitiyor. Günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Benim bi kızım olucak İnşaAllah 🥰🌷
Zzeytinn Linam2121 Yaa ilk ona gitmiştim oda çok iyi bi hoca. Sonra ilk tercihim bayan doktor olduğu için Esra hanımdan yana kullandım hakkımı☺️
elifffff1601 Linam2121 bnde veyis hocaya gittim ama cok hızlı bakıyor sonra esra hocaya gitnek istedim ve memnun kaldım ☺️