Vera09 soyleki 3 cm e kadar acilma yasarken sorun yoktu ama 14 saat falan sadece 3 4 cm acilma olsun diye ugrastik. Ama bu surecte sivi yada kati bir sey yiyemedim , ayrica uykuya dalmaya yakin sanci geldigi icin de dinlenemedim. Sonra suyumu patlatacaklari sirada suyum kendiliginden patlayinca sevinip tamam dedik gelecek artik falan oyle olmadi yerlesmedi elle yerlestirdik ama benim ikinacak gucum kalmamaya basladi assadan cek yukardan it annesi ikin derken kesili olan yeri yirttim o yuzden de cok kan kaybettim. Ama burda benim surekli tamam yapamiyorum diyip vazgecmem vesaire de etkili oldu. Benim hatamdi yani. Burdan tum dogum ekibime (neredeyse tum dogumhane) tesekkur ederim , cidden Allah razi olsun her sinir bozucu hareketimde bile sakince bana yardim ettiler , yetmedi, ben vazgectim ama onlar benden vazgecmedi. Ayrica ben anlamadim burdaki dogum ekibindeki herkes cok tatli neden boyle anlayinca aktaririm. Ozel hastanede alabilecrgim ilgiden fazlasini aldim servise indirilince ziyaretime gelip kizima bile baktilar. Yani sorun cidden onlarda degildi… Bu yuzden dikiste fazla oldu ve ne olur ne olmaz diye yogun bakimda kaldi.m…