Songul123acar İdrar testi verdim kan gözüküyor önemli değil enfeksiyon var ondan olabilir dendi yaşayan varmı böyle bir durumu ?
Vera09 Songul123acar nasıl önemli değil dedilerki kan varsa enfeksiyon yoğundur. İlaç verdiyse kullanın geçer onunla inş🌸
Gulsumdamla Songul123acar bende de idrarda kan gözüküyor dediler devlette sonra eğer ağrın yoksa bol su iç ilaç vermiyorum geçer demişti doktor
Nesliihan12 Bende de aynı şekilde.. enfeksiyon çok fazla var kanama gözüküyor henüz 5 aylık çok korkuyorum
Songul123acar Nesliihan12 Bana da sağlık ocağı söyledi enfeksiyon var antibiyotik yazdı ama önemli değil yani çoğu gebelikte olabilir diyince rahatladım ilaç kullanıyorum umarım iyi olur sizin de
Ilkhayat Songul123acar bugün bendede enfeksiyon çıktı ve hiç iyi değil gebelikte enfeksiyon dedi yarın doktoruma gidicem beni çok korkuttu 😔
Nesliihan12 Doktor öyle dediyse birşey olmaz Allah’ın izniyle benimki hiç yorum bile yapmadı.. sağlıkla gelsinler inşallah içinizi ferah tutun ..
Songul123acar Nesliihan12 Evet inşallah sizde korkmayın herşey oluyor gebelikte sanırım zarar vermesin de bebeklerimize gerisi gelir geçer
Songul123acar Vera09 Bence de kan gözüküyorsa önemsiz olmamalı belki de enfeksiyon kaynaklı olduğu için ilaçla geçer diye öyle söyledii bakalım
Nesliihan12 Enfeksiyon yoğun ilaçtan başka çare yok yapicak biseyde yok neticede .. dikkat edip bol su içmek gerekir
Songul123acar seda2209 Evet birde bol su iç dedi bana da içiyorum ama sonrası çok zor lavabo ihtiyacı mecbur ama yapıcak birşey yok.
Nesliihan12 Benim hep böbrek hastalığım vardı zaten şuan protein kacagim var idrar yollarimda oda gebelik zehirlenmesi yapabiliyormus ..her ay düzenli gidiyorum hastaneye çok zor Allah kucağımıza almayı nasip etsin
seda2209 Songul123acar yani yaşamayan anlamaz sabaha kadar tuvaletteyim ne yapabiliyorum ne o varmış hissi geçiyor ama doktorum pek önemsemedi bol su iç bu ilacı da iç kan görünüyor dedi ilaçta neye yaradı anlamadım hâlâ aynı devam ediyor jsjxjs Allah yardimcimiz olsn
Songul123acar seda2209 İnşallah geçer ben tekrar ilaç bitince idrar test verip kanama duruyor mu bakıcam duruyorsa hastane gidicem artık.
Nesliihan12 Doktorlara sıradan gelen şeyler bizlere büyük sorunmus gibi geliyor.. enfeksiyon tabikide önemli çeken bilir aynı derecede bende tuvalete çıkmak bile istemiyorum ağrıdan ..
Songul123acar Ilkhayat Herkes farklı bilgi veriyor sağlık ocağı doktor en iyisi gözükmek ama enfeksiyon gebelikte çok sık oluyor ama idrarda kan neden olur onu anlamadım
Fatma0090 Songul123acar böbreklerde sorun olabilir onun hakkında bişey demedi mi ve enfeksiyon için lütfen ilac kullanın erken doğuma su gelmesine sebep oluyor
Songul123acar Fatma0090 Söyledi ama çok normal birşeymiş gibi anlattı tabiki ben doktora yine söylicem