durulina7 bende mantar asla geçmiyor vajinam o kadar tahriş olmuş ki kupkuru ve kabuklanmış ne yapabilirim kaşıntısını yanmasını geçirmek için delireceğim artık
Ceydaab durulina7 benimde aylardır geçmiyordu farklı doktora gittim eşle birlikte tedavi etti öyle geçti şimdi hafif kaşıntı olmaya başladığında hemen ılık su ve sirke yapıp bi 10 dakika oturuyorum kaşıntı hemen geçiyor şükür ☺
maydaymaydaymayday durulina7 benim dr da fitil verdi Yıkama jeli verdi Bide travzl krem verdi. Hemen iyi geliyor rahatlatıyor
durulina7 Ceydaab bende o peynir gibi olan beyaz akıntı tamamen geçti ama kabuk bağlamış kaşımaktan sirke daha kötü yapabilir sanki ya:(
Ceydaab durulina7 yani bilemedim ama sen sirkeyi hissetmiyorsun bile ben bi leğenin yarısına kadar doldurup sadece yarım çay bardağı sirke koyuyorum☺
Berfin-bektass durulina7 Aynısını yaşıyorum kötü yapmıyor aksine çok iyi geliyor ama yanıyor haberiniz olsun Sirkeyle suyu karıştırın pamuk yardımıyla uygulayın doktor önerisi
serdemgunes Ben kaşıntıdan uykularımı kaçırdığımı bilirim benim doktorum da ılık suyun içine sırke damlatıp banyo yaparken silmemi tavsiye etti krem de yazabilirdim ama önermiyorum dedi