2505 Ceyda98 oğlumda travel almıştık ve bin pişman olmuştum kocaman 🤦🏻♀️ Sonra kabin boy baby 2 go aldım ve öyle rahattı ki baya kullandık 2. Bebeğimiz için saklıyoruz kısmet olursa şimdi kabin boylarında pusetli vs olanları var galiba kesinlikle onu tercih ederdim şimdi olsa
yyagmurrsenn Ceyda98 desteksiz oturmaya basladıgında cok keyifle kullanılıyor bebislerde seviyor. Tek elle acılır kapanırları tavsiye ederim. Ben kraft kullanıyorum cok memnunum cok hafif oluyorlar.
Oelrlrkmemdmd Ceyda98 Ben bebeklerde yatıracağım zaten yatak gibi dümdüz oluyor altına yastık alıp kullanacağım
Vione Bebek desteksiz oturmaya başladıktan sonra ya da oturmakta zorlanmayacağı bi zaman kullanabilirsiniz. 7-8 ay falan olabilir. Sürüşü rahat, sağlam ve açıp kapaması kolay, hafif bi model bakabilirsniz
Ceyda98 2505 travel kaç ay kullanım için geçerli acaba bazıları 1 yaşına kadar anca kullanılıyor diyor
2505 Ceyda98 süreden ziyade pratik değil çok fazla yer kaplıyor kabin olanı çocuk kucağımdayken tek elle katlayıp arabaya atıyordum hemen ama travelde bu mümkün değil🤦🏻♀️
Merveofs 4 baby aldım kabin boy puseti de var. Oturma haznesi tam yatar olduğu için puset olmasa bile yenidoğandan itibaren kullanışlı bir ürün. İnternetten sipariş verdim henüz gelmedi ama mağazada gidip görmüştüm sürüşü falan da hafif gelmişti bana
Merveofs Ceyda98 Olimpos modeli. Travel tarzı puset de konuyor içine ama travel gibi puset ayrı portbebe ayrı tak çıkar değil
happykidsandmom Ceyda98 hem kabin hem pusetli düşünürseniz ben joie muze lx travelini aldım bir süre mecbur puset kullanılacak zaten sonra kabin olarak kullanabilirsiniz henüz kullanmadım ama memnun kalacağımı düşünüyorum. Alırken avmlerde yolda insanları durdurup çok sordum araştırdım :) travel kullananlar pek de memnun değildi bir süre sonra kabin boy alacaklarını söylüyorlardı bana o yüzden bu daha mantıklı geldi size de fikir olsun :)