Snmbbbb Medicalpark Keçiören’de doğrum paketi satın aldım doğumum da orada olacak o hastanede doğum yapan var mı süreç nasıldı doğumdan sonra ilgilendiler mi
mhmmddgc Snmbbbb Arkadaşımın ablası orda doğum yaptı 2 sene önce ama hangi doktordu bilmiyorum. Çok memnun kalmışlardı
HasretErgun Snmbbbb bende ulviye hocayla başladım 1 ay izinli olduğu için mine hocaya geçtim 3 ağustos dogumum bende burda bekleyeyim 😀😀
Mavisperi Snmbbbb ben gitmedim ama.ablam 4 temmuzda orda doğum yaptı doktoru serap hanım çok iyiydi sürecin sürecin başından sonuna kadar yanındaydım çok güzel ilerledi iyi ilgileniyorlar bence memnun kalırsınız
Almila0633 Handemiiiy Bende yetkin beye gitmeyi düşünüyorum memnunmusunuz acaba yardimcı olursaniz cok sevinirim.Bide dogum paketi fiyatlari hakkında bilginiz var mı ?
Handemiiiy Snmbbbb hiç duymadm onu zaten ikinci muayeneme gidicm o hastnye,10. Haftamdayım sennki kaç haftalık
Handemiiiy Arelmom evet bizde bülent yirciyle yetkin hoca arasında kalmştık,böyle oldu hadi hayırlısı olsun hepimize
Snmbbbb Zehraa12 aşık Veysel parkına çok yakınım Kuşcağız diye geçiyor burası ama o aşık Veysel’in oradaki Balaban fırın vardı galiba o aradan girince hemen alttayım emlakçıların alt sokağındayım