Merveomer34 Feka benim açılmam 39 da 2 cm di doktor tetikleme yaptı 3 oldu öyle yatışım yapıldı suni sancı ile doğum yaptım
Feka Merveomer34 herşey normal doğuma uygun ama açılma sıfır bende o yüzden suniylede bir ilerleme olmazsa diye tedirginim. Suniye çok zor diyorlar sizin nasıldı
Merveomer34 mmihri kontrol altında olarak bekle derim bende özelde yaptım doktorum bekledi normal olsun vaktinde diye herkes riski göze almıyor
Merveomer34 Feka Meryem ana otu kullandım suya attık güzelce açılmıştı benimde açılmam bi anda 4 cm den 10 cm gelmişti 🌸 evet sancı kısmı zordu ben epidural aldım ondan sonrası mükemmeldi 😍
Feka mmihri hadi ya stres olduk iyice valla hem korku hem de bir an önce olsun isteyi 😪 kontrolünüzden güzel ilerlemelerle hatta doğurdum haberiyle gelin inşallah sağlıklıca
Ftynur Emnok 41+4 olduk hala gelen giden yok 1 cm açıklık var oğlum yerini çok sevdi pazartesiye kadar bekliyicez yine gelmezse suni sancıyla doğum başlatıcaz🤷
ortak 40+6 da bende bekliyorum. Şu an hastanedeyim doktor yatış verirse suni sancı ile doğumu baslaticaz. Hiç belirtim yok karnım bile düşmedi henüz.
Edaerdqn Emnok kızımın biri 42 haftalık doğdu buda şuan 41+3 hala ses seda yok ☺️ gelişimine göre bakıp bekletiyorlar canım 40 haftadan sonra sat ve döllenme farkından dolayı galiba sadece yakın takip gerekiyo gün aşırı kontrole gidiyorum o kadar 🙏🏻
Merveomer34 Hamile_anne27 benim hiç sancım yoktu suni sancı alarak doğum yaptım yatış yapılınca suya koymuştum
Merveomer34 Feka yok suyunu içmedim ne niyetle yaparsan olurmuş bende pek inanamadım gibi denemekten zarar gelmez
Hamile_anne27 Merveomer34 benim de sancım bi şeyim yok. Yarın 40 hafta oluyorum. Meryem Ana otunu kullan dediler. Hiç bir belirti olmadan kullanmak doğru mu sizce
Merveomer34 Hamile_anne27 ne niyetle koyarsan olurmuş bana suni sancı takılınca koymuştum daha sancım gelmemişti