Turkolog12 Symozmn Sinan Tan da yaptırdım 700 TL ödedim geçen hafta ve çok çok memnun kaldım yaklaşık 1 saat baktı en ince ayrintisina kadar herseyini anlattı ve bir kaç defada baktı sağolsun ben aşırı memnun kaldım çok guzel pozlar da yakaladı benim findigimin ❤️🥰
babysmommmm Symozmn evet canım herşeye baktı 22 haftalıkken gittim randevu alıp öyle gitsen senin için daha iyi olur ☺️
yasefay Stuna Ben de Sinan TAN beye gittim. Çok ilgiliydi. 40-50 dakika boyunca bebeğimizin bütün organlarını inceledi, anlattı, video ve resimlerini verdi. Ben de çok memnun kaldım. Tavsiye ederim
Baharoz Serife5706 lokman hekimde Dç. Dr Hatiçe Celik hocaya gidiyorum ondan memnunum . Ayrintili ultrasyonu doktorun kendisi yapmiyor radyoloji bolumunde baska bir doktor yapiyor.
Tugceonur Symozmn ben gazi üniversitesinde yaptiricam herkes çok memenunmus renkli cekiliyormus . Ben ilk gebeliğimde 600 tl ye Doc Dr deniz esinlerde yaptirmistim ayni seyleri gazi de veriyormus tercih ederseniz bilginiz olsun
ATACEREN Symozmn Sinan Tanda yaptırdım 1 saatte yakın surdu çok güzel ilgilendi ve aklımızda hiç bir soru kalmadı
Mavisperi Baby_bebek her ikisiyle bakildi hem renkli hem siyah beyaz daha bakilirken asistanı whatsaptan bir sürü resim göndermişti sonrasında raporları hem çıktı olarak verdi hem whatsaptan attı birde tüm 45 dk yi cdye basılmış şekilde verdi ve ney yakaladıkları fotoğraflardan renkli ve siyah beyaz karışık kaliteli bir şekilde verdi çok memnun kaldık biz
Baby_bebek Mavisperi ben başka şehirdeyşm siyah beyaz baktı resim CD hiç birşey yok 10 dk sürdü renkli de yok
Mavisperi Baby_bebek ama bizde genel olarak siyah beyaz baktı çünkü en iyi sonucu veren o dedi ama 45 dk sürdü hatta bitiminde sormak istediklerini sorabilirsin dedi gayet güzel bir şekilde yeniden cevapladi