Azra41 varbirhayalimiz ayy 22+1 selamlar 😅 hiç aglamayan ben oto poha ağlar oldum onuda geçtim yüzü koyun yatar sabah öyle kalkardim hiç sağa sola bile donmezdim şimdi 😅 göbek açık ayak solda biri sağda eşim bile çok çirkin yatmaya başladın göbeğini açıyorsun diyo 😄😁
2022Mom2022 varbirhayalimiz Gece ikiye kadar uyuyamadım sabahta 8de uyandım salona oturdum şimdide ağlıyorum canım çook sıkkın gerçekten bunlar normalmi yoksa hamilelik depresyonu falanmı şaka gibi ben daha çok yeniyim ama ..
Barbekusos 2022Mom2022 kiyamam, hamileliğin ilk zamanlarıysa benim de böyleydi. Sanki hayatım, evliliğim, hamilelik hepsi bir problem gibi ağlardım herseye. Ama geçiyor inan ki, eğer benim geçtiyse herkesin gecer diye düşünüyorum
varbirhayalimiz 2022Mom2022 İlk zamanlar bu şekilde olabiliyor canım. Zamanla duygu durumun düzelmeye başlayacak merak etme. Çok ağlar çok üzülürdüm, ağlarken hamileliğimin hep böyle geçeceğini düşünüp daha çok ağlardım. Yaklaşık 5. Aydan sonra sakinleştim. Zaman her şeye iyi geliyor unutma bu bir süreç ve herkes kendi sürecini farklı yaşıyor ☺️
Gulcahan Mysaa maşallah enerjinizi kendinizi çok yormayın bizde 37+3 deyiz 36 da baya agırlaşmaya başladım haftada 1 kereye indirdim temizliği
Mysaa Gulcahan teşekkür ederim canım 😊 haklısın aslında ama nasıl diyim bu sefer pismiş düşüncesi yerleşiyor kafamda rahatsızlık veriyor kalkıp yapmak istiyorum 🥲
iremarya AnagibiAnaa yaa aynı durumdayım kızım normalde çok uysal uyumlu bir çocuk sadece hareketli ama asla tahammül edemiyorum sürekli halsizlik uyku hali yemek bile yiyesim gelmiyor son aylarda dahada çoğaldı ilk aylar bulantıda olsa gayet direncim vardı şimdi hiç yok inşallah hersey daha kolay olur doğumdan sonra 🥲
Mysaa varbirhayalimiz hahah yok be insanin beyni yoruluyor bi zaman sonra bosver olagan haliyle temizle evini 😀😀😀😀
duuyqquu varbirhayalimiz aynı durumdayız izmir sıcağında yanıyoruz. Ekim sonu doğum ağustostan sonra serin olur diyordum ama şimdiden ter ter bitmedi valla 🙈 allah yardımcımız olsun
Avukathanimm varbirhayalimiz 10+4 tembelleştim! Ben serbest çalışıyorum bazen evde bazen ofiste ama ne olursa olsun mutlaka sabah 9 da bilgisayarımı açar evet bugün neler yapmalıyız diye bakarım. Yapacak bir şey yoksa bile kendime iş çıkarır çalıştıkça mutlu olurum. Müvekkilleri arar dosyaları hakkında bilgi veririm ama şimdi onlar aradığında bile açasım gelmiyor. İşleri sadece posta üzerinden takip ediyorum ve yapılması zorunlu ise yapıyorum yoksa erteliyorum. Danışmak isteyenlere randevu vermiyorum başka avukata gitsinler diyorum (hiç yapacağım şey değil) allahtan 2 ay adli tatil de çok iş olmuyor diyorum. Berber iş yaptığım herkese beni bir kaç ay rahatsız etmeyin kusura da bakmayın dedim :D
varbirhayalimiz Avukathanimm Ya tembellik bende de oldu hele o haftalarda miskin hayvan gibi ağır ağır hareket eder günün çoğunluğunu uyuyarak geçirirdim😂😂😂
Furkan-Rukiye35 varbirhayalimiz Yaza denk geldiği için canım bende ilk oğlumda kasımda doğum yaptım ve İzmir’de yaşıyoruz o sıcaklarda karnımda büyüdükçe resmen ter torbası olmuştum çok zor geçmişti sıcaklarda suan 2. Bebegıme hamileyim henüz 7+5 günlük daha yeni gebeliği etkilemiyor suan ama insan olarak haliyle bu sıcaklardan duramıyoruz 7/24 klima arada izin veriyoruz dinlenmesine gece de dahil salonda uyuyoruz o kadar sıcak ama gebeliğim daha ilerde olsaydı senin gibi olmak normaldır canım ;) çok istiyordum ikinci çocuğum olunca hamileliğim yaza denk gelmez insallah diye rabbim de öyle nasip etti insallah kısmet olursa Şubat sonu Mart başı Allah’a şükürrr… Sıcwklarda en guzel avuntun bebişin olsun canım ne guzel şimdi o tekmeler atıyordur yeri dar gelip dönüp dolaşıyordur sabırsızlıkla bekliyorum bende oğlum 7 yaşında unutalı baya oldu ;)
varbirhayalimiz Furkan-Rukiye35 Evet evet fıldır fıldır içeride ☺️ Ben de soğuk su içmezdim, klima sevmezdim ama çok terleyen bir insanım sıcaklarda, o da tuttu hamileliğin son zamanları yaza denk geldi benim gibi bir insana 😂 neyse bebeğimi doğunca serin serin bakacağım avuntusu var 🙈
Bade5 Çok ağlak oldum herşeye ağlıyorum. Sürekli kavga ediyorum eşimle. Kendisi tam bir odun olduğu için 🤔 kendimi hiç beğenmiyorum çok çirkinleştim çok kilo aldım 😔
Furkan-Rukiye35 Bade5 Hormonların coşuyor canım annelik içgüdüsü ağlamalar normaldir;) ben film izlerken normalde de ağlardım ;) naif bi insansın demek ki ;) sakın kendinde gördüğün kilo ve çirkinlik diye düşündüğün şeyleri eşinle de paylaşma ;) Kilo dediğin şey gelir geçer hele ki emzirirken kilo vermek o kadar kolay ki ;) merak etme canım zamanla gidyor hersey sende bitiyor sıkmaaaa o güzelimmm canını bebeişinin tadını çıkar Allah’a şükür;)sağlıkla kucağına al canım
varbirhayalimiz seda2209 Ben de duygusal filmlerde biri yanımdayken ağlayamadığım için duygusuz( odun😬) olarak bilinirdim, hamilelikten sonra yanımda kimin olduğunun önemi olmaksızın reklamlarda bile ağlıyorum herkes şaşkın 😂😂
Furkan-Rukiye35 AnagibiAnaa Canım cık bu sendromdan özellikle evde bir çocuk da varsa özellikle onun için Zaten evde tıkalı kalıyorlar birde anneyle sürekli zaman geçirdikleri için herzaman ihtiyaç duyuyorlar ya Allah de bi toparlan gel kendine sen iyi ol ki çocuğun ve ailende iyi olsın insallah canım ( benimde oğlum varda o da bişeyler istiyor dersi ödevi derken oyun zamanı yapıyoruz onun kardeşlik duygusundan onun varlığı yüzünden ondan uzaklaşmak zorundaymişim gibi hissetsin istemiyorum o çok bağlı bana bakalım insallah dengelere devam;)
AnagibiAnaa Furkan-Rukiye35 Özellikle oğluma karşı sesimi yükselttiğim zaman çok vicdan yapıyorum hemen sarılıp öpüyorum. Elimden gelenin fazlasını yapıyorum inanın. Kendimi frenlemeye pozitif olmaya ne blym deniyorum işte. Eşimde çok destek sağolsun birlikte atlaticaz diyo. Hiç bsy yapmasam sen beni sevmiyosun diye ağlıyorum 😂 ilk gebelikte asla böyle değildim
Ark varbirhayalimiz çok üşüyen birileri olarak bu sene hem yaza hamilelik geldi hemde yanıyoruz buda bir sınav bence😁
2022Mom2022 varbirhayalimiz Amin Allah’ım bi an önce bende atlatmak istiyorum böyle bişey olduğunu bilmiyodum gebeliğin aman neyse minnaklarımız sağlıkla gelsinlerde tek 🤰🤲🌺💃🧿
Asliormanci varbirhayalimiz bende hiç temizlik yapasım gelmiyor evdeysen hep yatıyorum bide sinirliyim aniden ruh halim değişiyor