Qnl ilk covid döneminde covid olmuştum bende talesmi tani akdniz anemisi aşırı kanszlk demir eksiligi falan var rutin kontrole gittim tahlil sonuçlarında şekerim yüksek cıktı dikkat ettim derken snra pcos oldugumu öğrendim ikinci hamiligim bu ve bunu klomen +ovitrella ile hamile kaldim dr şeker var dyince ölçüm yap dedi yapıp yolluyordm yüksek diyetisyen gorunmen lazm dedi diyet uyguluyorum geçtigimiz hafta bir mide karin ağrısı sanırsın doğurcam suni sanci gibi bir agriydi hemn dr dedim gel dedi gittim ve bebegin sussux kaldığını öğrendim 1 hafta serum ilacli vitamn vs kullandim buna ek progestan ffitl kullanıyorum kontrolde yine ayniydi ve 190 grm cok küçük gelişmemiş henuz dedi korktum bu defa yaptigim seker diyetinden mi die bu defa diyetisne gittim listeyo degistrdi bebegi kilo aldrcak seyler yapti ama açıkçası suan şeker ve beyaz seyler tüketmiyorum ama dieytisyenin yaptığı listeyo pek uygulamıyorum ilk etapta disiplinli sekild uyguladm bn kendimce ona yoruyorum gelişmemesini yani bu şekilde canm bnm hikayem uzun 😘☺