Mnvrrrrr Meliisa sıcaktan çok bunaldım gebelik şekeri cıktı bide diyet yapıyorum karpuz yasak ve beni tek serinleten şey o 😓 29+6olduk bu arada😍
Meliisa Mnvrrrrr şeker çıkması kötü geçer inşallahh ayy insanın canı istiyoo ama yapcak bi şey yok doğuncaya kadar anca bende acı çok seviyorum şuan acı yiyemiyorum emzirme zamanı da tüketmicem çocuk için sağlık için
Demet57 39 +1 iz 💙 Artık gelsin diye bekliyoruz 😂 Havalar sıcak, Ağırlaştı için kasıklara baskı yapıyor artık Sağa sola dönemiyorum adam akilli 🌸 Uykulaar haram olduuu 😂🤦🏻♀️
Meliisa Demet57 burda beni anlatmışssın 😅aynı şuan ben de dönerken ağrı giriyo geçiyo sonra ağırlaştım tabi ağrı fln derken ruheeen kötüyüz
Meliisa Mehmet_fatma ayyy karpuz gibi göbüş olunca penguen gibi yürümek yavruşla artık fışkırtmak istiyo insan biz de yoruluyoz 😄 benim göbüş orta 32+2 daha var bakalım
Mnvrrrrr Meliisa Aynen malesef bide şeker yüklemesinden dolayı sürekli vücudum yanıyor ne yesem yükseliyor😓
Meliisa Meleklerim00 32+2 haftalık oldum heyecan oluyo arada en çok merak kime benzicek vs doğum bi yandan anlık ☺️
Biricikoglumm68 2Prensin_annesiii 30+0 bende de çok uyuma problemi var gözlerim şiş geziyorum sürekli
Serpil45 Gmz-gmz 2 hafta filan önden gidiyor dedi dokturumuz bize göre 12 haftalık doktur 14 haftalık dedi pozisyon güzel olunca bebeğin görüyordu bizimkide bacakların ayırmış güzel poz verdim oğlum