Selinufukbaby 10 haftalık olduk bugün ama çok ağır hareketlerim nasıl geçer diğer haftalar bilmiyorum şimdiden 3 kg aldım🧿
Beyzaanurhan Meliisa Ebrarabla_06 bende 18. Haftadayım ve doktorum bulantıların geçmiş rahat bir döneme gireceksin derken ben hala yemek dahi yapamıyorum aşırı derecede bulantılarım kusmalarım var sanırım böyle sürecek 😞😞😞
Ebrarabla_06 Beyzaanurhan bende halen yemek yapamıyorum koku hassasiyeti hepsi var doktorum bana bazı kadınların doğuma kadar sürdüğünü söyledi Rabbim bize yardım etsin inşallah canım benim çok zor
Meliisa Beyzaanurhan 5 haftadan sonra başladı bende 3 ay sürdü bende hem yemek kokusu hem yemekden tiksinme dolabın kapağını bile açamıyodum yavaş yavaş düzeldi yağlı yiceklerden uzak durun ekmek arası bastırıyo mideyi çok mideniz bulandığında soda vs su için zaten prilam dr mide bulantısı için de iyi geliyo
Aysekalkan 32ye girdik 😔heran hastanelik olbiliriz 😭😭 tansiyon devreye girmeye başladı yeni cikdik hastadan kacagimiz tansiyon yükselirse alırız demisdi😭😔sabırla iki gün bekleyin 13 14iki gündür of off ha sole 34barim olsakdik
-kimkiii Meliisa 37+2 5 ağustosta dogumum var heyecanlıyım, korkuyorum ,mutluyum bir yandan karnım ve belim çok agriyor sıcaktan evde duramıyorum midem de bulunmaya başladı son 1 haftadır geceleri uyuyamiyorum Allah kurtarsın hepimizi insallah
Meliisa -kimkiii Aminn inşallah doğum sancısı olur şuan sabırla artık dayancaksınız doğuma yakın gününüz 😌😌😌
Meliisa H-26 hele ki ayak şişmesi ayakta durmakda zorlanıyorum bende eşim geceleri horluyosun dedi hiç olmazdı sende artık nefes almakda zorlanıyoruz basınçdan
Meliisa Laleliiiiiiii sorunlar ağrılarlada bitmiyo bi sıcaklık yetiyo sıcakta insan da uyuyamıyo valla
Krnn1 Meliisa 25+4 bu sıcak havalarda hiç bir hafta çekilmez. Sırtım ağrıyor hep sırtüstü uzanmak istiyorum ama korkuyorum da. Şuan ter içinde kalmış bir şekilde yazıyorum😬 üşümek istiyorum dicem doğum yapıcam kış girişi o aklıma gelio yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Meliisa Krnn1 sırt üstü yatmayı bende özledim vallahi ama çok tehlikeli hiç yatmadım kafa arka üstü ya da sağa sola yattım hep arka üstü yatınca hareketleri çok belli oluyor miniğin doğumu heyecanla bekliyorum 😄😊
Meryem_e68 Meliisa benim ilk hamileligim ve daha 6 hafta 3 gunluk fındığım kalp atislarini yeni dinledik çok farklı hersey 🥺🐣
Morkelebek26 Meliisa 17+2 vücudum huzursuz gibi neden öyle anlamıyorum mide bulantı kusma ara ara devam ediyor bi bitsede rahatlasam🤦
Meliisa Sehnazs5 hayır sıkıntı olmaz gecikmede istediğin zaman gidebilirsin rahat hissettiğin zaman da olabilir ne zaman istersen