Buket_ays Vana taşınıyorum ve ayrıntılı ultrason için az bi zamanım kaldı. Muayene için hangi doktora gidiyorsunuz ve ayrıntılı ultrason için nerelerden randevu aldınız. Lütfen bana yardımcı olun.
Happy52 Buket_ays vanda doltor bulmak çok zor bende akdamar da şakir beye gidiyorum daha çok başındayım. Ama ayrıntılı lokman hekimde gürcan bey bakıyormuş
dne-dasdemir Buket_ays prof dr Ali Kolusarı var özel muayenesi var detaylı ultrasona bakıyor ben gittim çok memnun kaldım iyi bi doktor ilgileniyor ve açıklıyor.
Minigindunyasi Buket_ays üniversiteside var bölgede var birde Gürcan hocayi biliyorm istediğine gideblrsn randevu bulmak zor ama bulrsn
isimyazmakzorunlumu Ayrıntılı ultrason bölge araştırmada var ve özelde gürcan türkyılmaz’ı biliyorum. Onun dışında varsa da bilmiyorum ben.
PatiAnnesi Ben de sadece Gürcan hoca yapıyor diye biliyorum. Lokman Hekim Hayat hastanesinde. Ben muayene için de ona gidiyorum memnunum
PatiAnnesi Doğum ücretini daha sormadım. Muayene ücreti 255 TL. Doğum 5.000 civarı diye duymuştum ama emin değilim