Sdanrr Alışveriş için güvenilir bildiğiniz internet sitesi var mı. Enucuzbebek den alışveriş yaptım ama henüz gelmedi. E bebek dışında hangi internet sitesi var acaba önerebileceğiniz ?
Bskrt Sdanrr civil de güvenilir site kıyafet desenlerini pek beğenmiyorm ama patikleri çorapları fln hoşuma gitti aldım bi kaç kere
HaticeTabak Sdanrr Ben bütün alış verisimi internette en ucuz bebek marketten yaptim Çok kaliteli ve yikasanda ayni kalıyor çekilme yada başka birşey olmuyor Kaliteli güvenilir bir site bakmanızı tavsiye ederim 🙂
Sdanrr Bskrt civil yakınlarımda var zaten canım ama farklı bir yer istiyorum istediğim modellerde kıyafet beğenmiyorum orda pek
KlncA HaticeTabak ben oranın bedenlerini hiç anlamadım 🙁 Başlıkta yazan bedene mi bakacaz (mesela 6-18 ay yazıyor) yoksa ürün açıklamasında yazan numune bedenine mi?? (Mesela 6 ay gibi) umarım anlatabilmişimdir 🙁
Sdanrr HaticeTabak bende ordan dün sipariş verdim henüz gelmedi bakalım onun dışında bir yerdi sormak istediğim
HaticeTabak KlncA Her bedenin başında ( 03 - 06 ) gibi ayları yazıyor resmin yanında ne yazıyorsa oraya bakicaksin canım bedenleri zaten her fotonun yanında oluyor seçenekli ürünler felan yazıyor şuan gorseldeki gibi anlatamadım umarım yardımcı olmusumdur 😊
HaticeTabak Sdanrr üç iş günü içinde geliyor ama herşeyi tam orda mesela 100 TL alış verise ek puan kazanıyorsunuz kapıda ödeme havale herşey var Ben çok beğendim
deletedmom734 Sdanrr bebek havlularımı ve birkaç tane battaniyemizi ordan aldım ben dahada alacaklarım var 4 senedir n11 den alışveriş yapıyorum çok memnunum
Aysun2834 Sdanrr melisbebe var cnm instagramda ben ürünlerini çok beğendim bir kaç kere alışveriş yapmıştım
KlncA HaticeTabak teşekkür ederim zahmet olmazsa bi sorum daha var sitede birçok marka var sizin özellikle aldığınız beğendiğiniz bi marka var mı yoksa karışık mı alışveriş yapmıştınız 🤗
BurcuakirGlec N11 -hepsi burada.com - trenyol- aynı ürünler hepsinde var fakat fiyatları arasında fark oluyo ben bir ürün alacaksam hepsine bakıyorum en ucuz hangisiyse onu aldım ama hepsi güvenilir hepsi kaliteli tavsiye ederim ❤️
Eceatar Minicity ürünleri çok güzel ben battaniyelerine kadar oradan aldım gerçekten kaliteli ve çok uygun herşey ☺️🤗