Esmacbnoglu Merhaba kızlar bebek arabnızın linkini atarmısınız ve memnunmusunuz sürüşü ağırlığı büyüklüğü bunlarıda yazarmısınız
Sinmalts Esmacbnoglu Şubat ayında e-bebek den baby plus Galaxy travel sistem Bebek Arabası aldık 2799 TL idi fiyatı henüz kullanamadik sayılı günlerim kaldı ama fiyat performans olarak bence gayet iyi yani gerek yok bence çok fazla para vermeye
Vicibici Esmacbnoglu E-bebekten Mamas-Papas ocarro aldım 7500tl olarak tek renkte indirim vardı malesef şu an çok fazla zamlanmış kullanmadık henüz. Sağlamlığı ve engebeli arazilerde sürüş güvenliği veriyor çok beğenmiştm
Srdm Esmacbnoglu hepsiburadadan aldım ben Yoyko City Travel Sistem Bebek Arabası. Port bebeyle birlikte katlanabiliyor, travelde bu önemli bi özellik bence ve 8.8 kilo bu sekilde zaten kabin boylar haric bu kilolarda travel arabalarında minimumları. Sürüsü vs kalitesi gayet güzel. Şu an hepsiburadada yine benim yararlandıgım indirim var yoyko ürünlernde sepett %20 indiririmle 3199 a düsüyor
NM_mom Göktürk Opera İstanbul’dan gidip aldım, 3lü olarak ana kucağı, oto koltuğu ve bebek arabası olarak. Tek elle açılıp kapanması hafif ve kabin boy olması çok güzel fazla yer kaplamaması açısından💖