Esradmrrr 38.haftaya gircez bebeğim 4 kg 5 agustosta sezeryana gireceğim karnım çok ağır gelmeye başladı kocaman oldu artık zorlaniyorum gece uyuyamiyorum bebeğimi hemen kucagima almak istiyorum sizde durumlar nasil
Neseeli Esradmrrr bende aynı şekildeydim canım son ay çok zordu Pazartesi doğum yaptım sezaryen.. hepsini unuttum bebeğimi kucağıma alınca . 🥰
gonulmusic Vay be massallah ben 38+5 im 3 kilo bebeğim. Bacak kenarlarım da ağrı var ama sancı yok. Nişan da gelmedi bekliyorum.
gonulmusic Esradmrrr sen yine doguracagin zamanı biliyorsun ben onu da bilmiyorum bekliyoruz böyle kocamla dört gözle 😄😀
Nuriye50 nbhtcni bu pazartesi çağırdı bakalm sonuç ne olacak . Evde yapmadığım şey kalmıyor normal yoldan açılma olup doğsun diye 😂 sezeryandan korkuyorum
Neseeli Eliiiiif güzel geçti doktorum ebe hemşireler vs çok pozitif insanlardı buda bana destek oldu , hatta ben genel anestezi istiyordum doktorum spinal anestezi yapalım dedi öyle de yaptık.. ☺️
Esmerimm- 38+1 iriz ama karın altımda sarkma oldu resmen su dolu gibi bu normal mi anlamıyorum ama zorlanıyorum