Zeyzeynep27 Merhabalar isimli hastane çıkışı yaptıran var mı atar mısınız Fikir olsun birde nerde yaptırdınız beğendiğim bi çok ürün var ama güvenemiyorum yardımcı olur musunuz 🙏
AlmiraAnnesi Zeyzeynep27 nasıl resim atacağımı bilmiyorum ama çok güzel geçen hafta elime ulaştı çıkış setimiz tavsiye ederim kusursuz insta adı : Wabisabim
KeremikoBayky Zeyzeynep27 bende buradaki annelerin önersiyle astralbabytr instagram sayfasından almaya karar verdim 👍🏻👶🏻
Mucizeuzra Instagram ismi bebek.hediye.dunyasi 23 bin civari takipcisi olan sayfa cok guzel ve kaliteli ürünler var kizlar bende ilk cocugum icin cok sey yaptirdim cinsiyetimiz belli olsun ikizlerim icinde yaptiracagim
kadrfdan izobellaaa-_- çok uygun yaptırmışsınız yaa biz 11 parça takılıp sökülebilir kanatlısını 475 TL ye yaptırdık
annenur Zeyzeynep27 Hobidik sayfasında yaptırdim ama hiç memnun kalmadığını görünüşe aldanmayin eksik gönderdiler biz öyle karar verdik dediler ürün fotoğrafları atmadilar laubali konuştular herkese atamayiz birtek sizin urunuzke mi uğraşıyoruz dediler kargoya verildi bilgi bile vermediler verdiği günu geçirdiler üstelik sadece 5 li sete 220 lira çektiler