Mavininbiri Doğumdan hemen sonra süt gelmez diye mama alin diyorlar ama hangi mama iyi, tercih ettiğiniz hangisi
suscarparimm Mavininbiri Aptamil Ar kullanmıştım kızıma çok memnun kaldık gaz sorunu bitince normal aptamile geçtim
baby3_ Mavininbiri mama işi biraz sıkıntılı.en iyi mama size iyi gelmez dene yanıl birazcık bu mama işi
Mavininbiri benimmdunyamm Bende almadım henüz 39. Hafta lik hamileyim doğum her an olabilir. Ama mama konusunda hiç bir fikrim yok o konuda bilgisizim
ZenKen Bütün mamaları deneyen biri olarak Bebelac Gold alacağım tekrardan. Yine de her bebekte farklı olabiliyor. Gaz, kolik, reflü dikkat etmek lazım
Whitewomen Mavininbiri Doktoruma en iyi mama hangisi diye sorduğumda bütün mamalar aynı zaten hangisini alırsan al demisti. Aptalım de kullandım. Hip de kullandım bebelacta bebelac da devam ettim
Melekebbr Mavininbiri Probiyotik içeren bir mama tercih etmenizi öneririm hem bebeğin sindirimi kolay olması açısından hemde gelişimine katkı sağlaması açısından probiyotik içermesi önemli