Esranur Kizlar canmfena sekilde ton baligi salatasi istiyor yesem bisey olur mu ki yiyen var mi aranizda
Birprensesannesi_ Esranur ben sürekli yedım tatlım 12 haftalık olana kadar en son midem bulandı yıyemedım daha omega 3 içerdiği için doktorda yiyebilirsin demişti
Nurerdgn Esranur ton baligi konserve oldugu icin icinde civa oldugunu ve bebege zarari oldugunu biliyorum doktorunla gorusup yiyip yemeyecegine karar versen daha iyi olur bence canim...
Esranur Birprensesannesi_ bende suan 14+6 haftaligim bayadir canm istiyor bugun iyice artti yenmemesi gerektini okudum korktum yiyemedim
Birprensesannesi_ Esranur herşeyi okuyarak yememeye calısıyoruz ama bebege faydalı olan şeyi çekiyor canı zaten tatlım yemende bı sorun yok yıyebılırsın bıde zaten sade yemıyorsun yanında ek ilave var salata içinde ☺ Ye annecik hiç bişicik olmaz
Bktbkt Esranur Somon ve ton balığı faydalı fakat konserve olarak aldığımız için hamilelikte haftada en fazla 3 kutu öneriliyor ☺
Melos Bildiğim kadarıyla pişmediği için zararla bi şey. Okudum araştırdım şakın yemeyin yazmışlar çiğ olduğu için
Arya92 Ben zararli diye biliyordum konserve diye. Ama ablamin doktoru balik yemedigi icin ton baligini ozellikle tavsiye etti.
Esranur Arya92 normal balik midemi bulandiriyor yiyemiyorum bende bunuda cok asiri canm istedi 80gr olani dun yaptim yarisini yedim insAllah birsey olmaz