Deletedmom8373 Doktor bana ayda bir gelmen yeterli diyor bu süre çok değil mi yahu sizler kaç haftada bir gidiyorsunuz. İnternetten baktım 28. Haftaya kadar 4 haftada 1 uygun diyor ama kısa sürelerde de gidenler var.
aylinpalaa Deletedmom8373 34 haftalığız hafif sancılar yüzünden her hafta gidiyoruz artık normalde 2 haftada bir
Ezgican- Deletedmom8373 28 e kadar ayda 1 28-36 arası 2 haftada 1 36 dan sonra haftada 1 oluyor 🙂 Yani doktor önerisi doğru ben de şuan haftam gereği 2 haftada 1 gidiyorum
nilsmomy Deletedmom8373 benim doktorum ilk zamanlar 15 günde bir çağırıyordu sonra ayda bir çağırmaya başladı hala ayda 1 kere gidiyorum
Bayancorek Deletedmom8373 30. haftaya kadar 4 haftada 1 gittim, 30 dan sonra 2 haftada bir geleceksin dedi, o şekilde devam ediyorum.
eminegulbalci Deletedmom8373 ben ilk oğluma hamileyken ayda bir giderdim sonra pandemi çıktı 3 ay hiç gidemedim son ayında 2 haftada bir gidiyordum. Şimdi hamileliğimde yine ayda bir gidiyorum. Yabancı ülkede bi kadım takip ediyorum orda ultrason çocuğa zararlı diye 3 ayda bir kontrol yapılıyormuş yani toplamda 3 kere kontrol
Ahsenmom Deletedmom8373 gerçekten evhamlı birisiniz postlarinizdan anladığım kadarıyla Şuanda 31+3 haftadayim bugüne kadar hep 4 haftada bir gittim hatta bazen 5. 32 de randevuma gidince 3 hafta sonra gel dicek sonra 2 yada 1 🤷 sakin olun kötü birşey görse doktor daha sık çağırır
Ezgievrenn Deletedmom8373 ilk gittiğimde iki hafta sonra gel dedi dun gittim uc hafta sonra gel dedi bidaha ne dicek bilmem değişiyor
Kbrakrs Ben gittiğimde soruyorum bi dahaki kontrole ne zman geleyim siye. Ayrıntılı ultrason yaptırdım sonra şeker yüklemesi o zaman 4 hafta sonra gel dedi; 28 +5 de gitmiştim en son 31. Haftada gel dedi; 2 haftada bir gelirsin sonra da dedi
Ziynet4459 Kbrakrs bende 29 da gidicem sonra mı sıklaşıyor randevular çalışıyorum çünkü izne çıkmadım daha 🙄🙄