Nzl-26 Kızlar gebelıgımın 7. Haftası kan pıhlasma ıgnesı vuruyorum göbekten normalde hıc agrısı olmaz ama bgun gobegımın sağ tarafı ıgne olmuşum gıbı dokununca agrıyor bu durumu yaşayan varmı yardım edın korkuyorum
mhmmddgc Nzl-26 Muhtemelen daha önce iğneyi yaptığınız yere yapmış olabilirsiniz ondan o kadar ağrı olmuştır
Rukiye24 Nzl-26 bir kere oldu banada hareket dahi edemiyordum et kesilmiş gibi acıyor çok yukarıya yapmayın bazı yerler kaslı oluyor oralar acıyor genelde
hulya_6363 Nzl-26 korkma canım normal ben 6 ay göbekten vurdum göbeğim hala dokununca falan ağrıyor iğne yerleri.şimdi kola geçtim kolda da öyle oldu her yeri ağrıyo
Lahinnn Nzl-26 dik vuracaksın kanattın mı aynada bakınca damad gozukuyor mu ben 36. Haftadayım 17. Haftamdan berii vuruluyırum yanlıs vurunca oyle oluyor oksapar mı kulanıyorsun ?
Nzl-26 Rukiye24 ılk defa olunca bende tam vurduğum yerın az ilerısı aslında evet kas olunca ıgnede zor gırıyor
Nzl-26 Lahinnn ben dik vuruyorum ve genelde cok yukarı yada assaagıya degl bı sağa bı sola vuruyorum vurduğum yerın az ılerısı agrıyor dokununca sadece ama ben dün bı batırıp çıkarıp başka yere yaptım ıgneyı ondan olablr evet bende oksapar kullanıyorum
Nzl-26 Lahinnn agrıması korkuttu ıgnenın az ılerısı dokununca etım açıyor göbek delıgınde 4 parmak ılerıye vuruyorum öyle soyledıler
Lahinnn Nzl-26 anldım kzum bazen rahım buyudugu kasıldıgı ıcın de batmalar oluyor catlama belırtıleri bıraz vazelın krem sür yanlara dogru iğnenin yaptıgın yere denk gelmesın ama ben oyle kasılma ıgne batmalar oluyordu vazelın surdum gobek cok kuru kalımca da yapıyor batma
Lahinnn Nzl-26 gobek delıgınden ben de 4-5 prmak yana vuruyorum ama tutuyorum etimi onu unutma ıkı parmak arasına alıp oyle buruyorum bır de avucumun ıcıne alıorum ıhneyı dık tutup
Elayvzz Nzl-26 büyük ihtimalle damara denk gelmiş olabilir yada yaparken kendinizi kasmış da olabilirsiniz bende gebeliğimin başından beri yapıyorum şuan 34 haftadayım göbeğim iğneden morardı şişti acıdı ama sona yaklaştık çok şükür hiç korkma böyle şeyler olması normal
Rukiye24 Elayvzz karnınız gerilince zor oluyormu şuanlık yapıyorum ama ilerleyen haftalardan bi korkuyorum gerginden tutulmazda et
Nzl-26 Elayvzz cok tesekkrler pekı doktorun hıc ıgnenın dozunu yukselttımı bırde 9 ay göbekten vurmak zor olmadımı aynı bolgeyemı vurdun hep
Nzl-26 Rukiye24 evet onu bende farkettm ıkı hafta önce ettım yumuşaktı sımdı sert ıgnede bazen zor gecıyor bu yüzden ılerde daha sert olur dıye dusunyrm
Elayvzz Nzl-26 evet hep göbek bölgesinden vuruyorum dozum hep aynı gebelik şekeri çıktıgı için koldan ve bacaktan insülin vuruyorum malesef ama doktorum göbekten yap daha iyi dedi