Fulyag
[bilinmeyen] kaç haftalıksınız bebek kanala girince göbek düşüyormuş sanırım öyle diyorlar 😊
HalisEbruoban
[bilinmeyen] canım benım karnımda oyleydı senko gogus altına bı top koymussun gıbıydı ama 39 haftamda dogurdum sen doktorunun soyledıgı dısında hıcbıseyı takma
HalisEbruoban
[bilinmeyen] hayır herkes konusıyodu ama sancılarım basladı ve dogumum oldu hatta karnımın resmı bıle var sankı top koymussun gıbı komse ınanmıyodu doguracagıma doktorunun soyledıgı seyler dısında hıcbıseyı takma herkesın hamılelıgı farklı
PasaninAnnesi
[bilinmeyen] 38 haftaligim benimde göbeğim hala düşmedi top gibi duruyo sivri banada diyolar senin ki 41i görür diye ama illa karın düşmesi lazm degilmis sanrm doğumda bile bastirarak asağıya indiriyolarmis bebeği
Fulyag
[bilinmeyen] ben de 37. Haftamdayım ve göbeğim yerinde duruyor kanala da girmedi henüz ona mı bağlı merak içindeyim bakalım 😌
Zozi
[bilinmeyen] sanmam benim de en basından beri hep aşağıda🙃
Elcnerdgn
Karnım asağı düştü artık gören herkes karnın düşmüş Doğum yakın dimi diye soruyor 🙄
Nily
[bilinmeyen] vall bende dun doktora gittim doktorda bana dedi karnin dusmemis hala die😂😂 37deyim
Bende bu gidisle 40lari gorucekmiuim diye merak etmiuor degilm normal olursa tabi
Elcnerdgn
[bilinmeyen] 35.haftada canım yarın 37haftalık olmuş olucaz karnım baya asağı da göğsümün altı boşaldı Resmen