Ziynet4459 Hadi sohbet edelim neler aldınız bebeklerinize eksiklerim var bana da fikir olur başladınız mı alışverişlere
Simy Ziynet4459 uygulama 10 ekimi gösteriyor ama daha hiç bişe almadım 29+3 günlüğüz bı iki hafta daha geçsin oyle alırım ikinci hamileligim sanırım ondan rahat takılıyorum biraz:)
mrs_elisah Ziynet4459 25 haftalık gebeyim. Sezaryen olacağım Ekim sonuna gün verildi. İlk kızımın bütün eşyaları duruyor. Bebek bezi, ıslak mendil, biberon, emzik, bebek şampuanı, bebek deterjanı, alt açma örtüsü Pişik önleyici alacağım.
EN02 Simy ah bende tek ben mi böyleyim diyordum ikinci hamileliğim olduğu için pek fazla birşey almayı düşünmüyorum ilkinde o kadar çok şey almışım ki hiç giyilmedik bir sürü kıyafetimiz varmış 😵💫🥹🥳
Simy EN02 aynen bide öyle valla kızımda cinsiyeti belli değildi herşeyi sarı krem beyaz kırmızı almışım yeni gibi duruyolar ondan heralde rahat takılıyorum birazda bı kactane hastane yeni olarak vermek için alırım omadar yeterli zaten çok çabuk büyüyorlar
Ziynet4459 Bizim uygulamaya göre 27 ekim bi de ilk bebek heveslendim aldım ama kışa doğru olacak diye kalın şeyler almadım daha 🥰🥰
ruya-11 24+3 benim de 3-4 tane tulum aldım geri kalan kıyafetleri akraba verdi yeni gibi giydircem valla anne yanı beşiğini de akrabadan bulduk bir tek Babybjörn muadili aldım hastane çıkış seti ve kapı süsü yaptırdım lohusa pijama takımı aldım başka da birşey yaptırmayı düşünmüyorum 🤷🏼♀️😃