dmnkls Ve 13. Haftalarda kız diye tahmin edildi. 16. Haftada da değişmedi kız denildi. Bence doktor ve bebeğin kendini gostermesine bağlı öğrenmek. 🤗
Haticeeklyc 16da öğrendim ☺ doktorum net olmadan bir şey demek istemedi galiba ondan öncesi söylememişti tahminde bulunmadı
Busra5461 Esractlymn bugün 23haftalık olduk. Dün kontrole gittim ve doktorum çıkıntı var erkek olabilir ama emin değilim plasenta da olabilir en iyi ayrıntılı ultrason da öğrenebilirsin dedi. Makinesi pek iyi değilmiş ve ben hala net öğrenemedim bebişimin cinsiyetini ve 2haftam daha var ayrıntılı için 😃
Annesininportakali53 Esractlymn 11+4 te özelde doktorum %90 kız demişti sonrada çok hareketli diye bidaha hiç görmemiştik 20. Haftada gördük gerçekten kızım oluyormuş değişmedi 💖 şuan 22 haftaligim
Bebisinannesi23 Esractlymn geçen hafta 16+3 ken kontrole gittim çok umutlu ve heveslendim ama bebeğim cinsiyetini göstermedi . Doktorda zaten çok küçük daha belli olmaz diyerek başladığı için muayeneye çok uğraşmadı görmek için. 😒 Mecburen detaylıyı bekliyorum şuan . 🤷♀️
Cemre121 Biz NIP testi yaptırmıştık 10.haftada o yüzden erken öğrenmiş olduk, sağlıkla gelsin de tüm yavrular ☺️
Isabella06 Esractlymn oglumu da kizimi da detaylida ogrendim. ikisi de 20 kusurlara kadar asla gostermedi saolsunlar