mrs_elisah Merhaba kızlar 18. Aylık bir kızım var ismi Amine. Kızıma hamileyim. Eşimle bebeğimiz Zeynep ismini düşünmüştük. Sonra birden eşim yanına Melis ismini ekleyelim dedi. (Melis teyzemin ismi 25 yıllık evli ama çocuğu olmuyor benim kızımı da sanki torunu gibi çok seviyor alışverişini yapıyor VS.) Ben ilk kızımın ismi tek isim diye bunu da öyle istiyorum. Eşim teyzemin yanında da defalarca Zeynep Melis olacak dedi. Teyzemde gerek yok sadece Zeynep koyun filan dedi. Ben şimdi sadece Zeynep koysam ayıp olur mu acaba bilemiyorum. Bende çift isimliyim zor oluyor. Sadece kulağına iki isim okuyalım kimliğe tek yazalım dedim ama teyzemde heveslenmiş midir şimdi bilemiyorum. Teyzemde annem gibi çok seviyorum. Siz olsanız naparsınız? Fikirlerinizi bekliyorum 🌸🌸🌸
mrs_elisah Dark evet iki isim çok uyumlu oldu ama ilerde diğer kızım benim adım neden tek veya niye daha modern bir isim eklemediniz derse diye düşündüm 🤷🏻♀️
mrs_elisah nilsmomy evet çok modern bu yüzden ilk kızıma haksızlık yapmış olur muyum diye düşünüyorum
nilsmomy mrs_elisah ha şimdi anladım ben ismi koyacağınız kız öyle der mi diye endişe ediyorsunuz sandım 🙈 siz bilirsiniz artık ama amine de çok güzelmiş maşallah adıyla yaşasın 🥰