1prensannesi2312 Gaye_zeliha yaa 🥺sağlıkla gelsin inşallah bende ilk bebeğimi kız olarak hissediyorum ama paşa annesi olacam inşallah 😂🥰🤭
Gaye_zeliha 1prensannesi2312 sizinkide inşallah bende erkek olarak hissediyordum ama doktor erken tahmin yaptı 13. Haftada kız dedi siz kaç hafltaliksiniz ben şuan 14+6
Leyla1938 1prensannesi2312 tutmadı 2.ye hamileyim kziim olucak. Bence alttaki anneninde ikinci gebeliği kizi olucak 😁
sevda_cicegi11 Leyla1938 yarı tuttu sanirim ilk gebeliğim daha cinsiyetimiz belli deil 😂 bence aşağıdaki anne sıcaklarla savasiyo
Mzg_15 BebisiinAnnesi tutmadı gebe değilim ve hiç çocuğum yok yatmiyorm oturuyorum 😂😂 alttaki anne gebeliğinin 5.ayinda ve oğlu olacak
Minikmucizemmm26 Yatıyorum ama hamile değilim 😂 en kısa zamanda insAllah 🤲🏼 aşağıda ki annenin bir kızı var ikinciye hamile🤗
Rnaslh Mzg_15 oğlu olucak tuttu ama ayımız tutmadııı 7.ayımın sonundayım ☺️ Bir sonraki annişinnn kızı olucakkk☺️
Mavis-annesi-36 Mzg_15 tutmadı 4. Ayındayım belli değil. Alttaki anne yeni hamile ve hamileliği çok rahat😅
Minikmucizemmm26 Mzg_15 içime doğdu resmen ben yazarken kesin biri daha yazacak demiştim 😂 yalnız hamişlik kısmı ikimizin de tutmaması🙈🙂
Mzg_15 Minikmucizemmm26 aynen ya 😂😂 beklemedeyim bakalım bu ay bende bebek tuttu mu tutmadı mi oynuyorum😂😂😂😂
Minikmucizemmm26 Mzg_15 benim yenilerde düşük oldu tekrar deniyoruz insAllah en kısa sürede sağlıklı gebelikler elde ederiz ve sağlıklı hayırlı evlatlar insAllah 🤲🏼❤️