-Papatya- Merak ediyorum stetoskop ile karnını dinleyen var mı diye varsa duyuluyor mu? Yada farklı şeyler yapan var mı bebeğinin kalp atışını dinlemek için yada attığını anlamak için🤔
zeynepikra_61 -Papatya- ben çok denedim ama anlayamadım bir ara duyar gibi oldum anlık gitti ses 🤷🏻♀️🤭
Elibo -Papatya- canım fetal dopler aldım ben 11 haftadan beri dinliyorum artık hareketlerini hıssedıyorum ama olsun kalbını dinlemek baska oluyor yınede trendyoldan aldım tavsıye ederm
-MinikveAnnesi- -Papatya- dinledim ama pek birsey anlamadım sadece hareket edince mi neden oldu su sesi gibi birsey geldi kalp atışını dinlemeyi ummustum ama malesef 😂
Minigim38 Ayy evet kucukken pek belli olmuyordu ama büyüdükce kalp atışını daha net anliyorsun arada dinliyorum özlüyorum bebegimi🥰
Padfoot Kardelencimen ne zaman şüpheye düşsem dinledim hiç çekinmedim çünkü bir zararı yok. Bazen hergün bazen iki günde bir. Tek yapman gereken kalp atışını dakikalarca dinlememek ve ekrandaki kalp atışı sayısına bakmamak. Bebeğin kalp atışını duyduğuma emin olduktan sonra 10 saniye dinleyip kapatıyordum
mhmmddgc -Papatya- Ben ilk Gebeliğimde çok dinledim. Hatta kalp atışını sayıyordum. Bu gebeliğimde hiç dinlemedim
mhmmddgc -Papatya- Dinlerdim bundada merak ediyorum etmiyor değilim ama evdeki 2 yaşındaki kızımdan onu yapmaya fırsatım olmuyor. birde hastane yakın istediğimde gidip nst çektiriyorum😂
Nurcantas65 Dinledim ama haftası küçük olduğu için anlamamıştım şuan dinleme gerek yok halay çekiyor içimde 😂😂🤭 34+3 deyiz
Elibo Kardelencimen ilk zamanlar her gun dinliyordum hareketlerini hıssetmeye baslayınca öyle dinliyorum hosuma gidyor dnlemek huzur verıyor