Seher19 minipanda 25 bin ckti bnde muane ücreti felan içinde değil ama bide yumurta dondurma işlemi için 4 bin verdim çok şükür allahima emeklerimiz boşa gitmedi allhim isteyen herkese nasip etsin
asilannesii minipanda tedavi 15.500 tuttu ilaç 10.000 civarıydı. Tabi bunun öncesinde doktora git gel konrtoller falan 6-7 bin tuttu. Yani eğer böyle bir şeye niyetiniz varsa 35-40 bini gözden cıkarın. Ben yumurta dondurtmadım veya genetik test yapılmadı. Rahim dinlendirme yapılmadı. Bunlar yapılırsa ayrı olarak paralar alıyorlar bilginiz olsun.
Ceyda76 minipanda ben yumurta toplanana kadar 26 bın odedım Dondurulmuş transfer olacak erkeğe de mıkroçip uygulacak
Cinarveannesi minipanda benim yol, yumurta toplama, transfer, dondurma, iğneler, ilaçlar toplam 30 bini geçmişti.. hakkınızda hayırlısı olur inşAllah..
Seher19 Canpolat tabiki önerin suha sönmez Google yazin her bilgisi cikiyo çok başarılı anlayisli bi doktor çok yardımcı oluyo
tazecikannee Bende bahçeçi tüp bebek merkezine gidiyorum Şişli fulyadakine oldukça ilgililer çok bilinen Bi yer nette çıkar zaten benimde dün transferim oldu şuana kadar 35 bin rahat gitti ilaçlar dahil
asilannesii minipanda hastane pahallıydı her giriş 500 liraydı. Öncesinde git gel tedavi gördük doktor hangi ayda yumurta cok görürsem o zaman başlayacağım dedi. El mahkum yapacak bir şey yok. Bizimki 30.000 e yakın tuttu işte
Seher19 minipanda ama bn ocak ayında oo fiyata yaptim suan hersey uçmuş tutana ask olsun geçen ay 750 muane verdiğim doktorum bu ay gttim 1000 yapmis gerçekten böyle bsey yok olamaz yani 250 tl bi anda zam olurmu bizde zengin insanlar değiliz ki askeri ücretle çalışan birisi qllhim bu yolda Olan herkesin yardımcısı olsun inss 💙🙏
cnsyksk Ben Ankara GATA Hastanesi’nde yaptırdım çok şükür tuttu ama sıkıntılı bir donemdeyim. 5 bin TL anca tutmustur raporluydu.
Seher19 cnsyksk allhim kucağına almayı nasip etsin inş canım neden sıkıntılı dönemdesin kaç haftaliksn
cnsyksk Seher19 beta değerim artmayi çok yavaşlattı dış gebelik boş gebelik dendi Allah’a şükür kesem ve oluşum gözüktü şimdi kalp atışını bekliyoruz doktor hazırlıklı ol herşeye dedi. Allah’ım o günü de gösterir inşallah bu hafta gidicem 6+4 felan şuan
Seher19 cnsyksk anladim canım inş gönlünü ferah tut duyarsin kalp atışını allhin izniyle duam seninle çok yıpratıcı yorucu bi yoldayız allhm herkese nasip etsin