Seherkm Çok teşekkür ederimmm cok heyecanlıyım. Acaba belirtilerinizle cinsiyet sonucunuz bağlı cıktı mıı,derler ya ekşi yiyince kız tatlı yiyince erkek olur diye😅😍❤️
cansualisa Seherkm yalan onlar bazılarında tutuyor ilk gebeliğimde aşırı tatlı yedim şimdi ekşi tuzlu 😀😀
ecoy34 Bende 18+1 günlük hamileyim 3 gün önce sigorta hastanesine gittim cinsiyet erkek dedi 3 defa sordum kiyafet alicam diye kesin erkek alabilirsin dedi ama ben genede tereddutluyum iki kızim var
cansualisa Seherkm ilk gebeliğimde 2 Li testte erkek dediler 14+5 te kız olduğunu öğrendim🥰🥰 2. Gebeliğim de 13 haftalıkken kıza benzettiler bakalım haftaya salı ne cıkıcakkkk sabırsızlık bekliyoruz🌺🥰🥰
Fatma0715 cansualisa bana da büyük olasılıkla kız dediler 13. Haftada canım 1-1.5 hafta sonra belli olacak cinsiyeti öğrenince mutlaka yaz 😘
Gulsumakdgn Bende 12 haftalığım çok merak ediyorum doktor tahminde bulunmadı 14. Hafta gitsem öğrenir miyim acaba yoksa biraz daha mı beklesem bilemedim 😌
Fatma0715 Gulsumakdgn genelde net bileği vermek smacıyla 16. Haftada söylemeyi tercih ediyor doktorlar canım
Asyaalin Haftada nöbetçi doktor kıza benziyo demişti ancak o ultrasonda bebek çok hareket halindeydi sanırım erkek olsa görürdüm mantığıyla kıza benzetti daha sonra 13. Haftada kendi doktorum kıza benziyor dedi 16. Haftada kız olduğu netleşti😍