Bebekdelisi Gzdfth95 meyve ve et zaten asırı kilo yapıyor bebekte ama şeker oldu için ben bu kısımda elendım🫣
Twinmommm Gzdfth95 Ozaman maşallah kuzum bebeklerinin kilo alası var demek ki 😅 gerçi karpuz ve kaşar dediğin gibi kilo aldırıyor 😇
Gzdfth95 kizannesiyimm valla inanın aynı beni yazmışsınız arkadaşlarım burada değil eşim geç geliyor çıkalım diyemiyorum araba kullanıyorum ama artık kullanamıyorum karnımdan bütün günüm evde geçiyor yani çok sıkıldım gerçekten
Rabia_3 Gzdfth95 bi dahaki kontrolum iki hafta sonra eger durumlari uygun olursa gun isticem ya dayanamaz durumdayim artik hersey o kadsr zorki
Oylumbaska Rabia_3 bende bugün 31 oldum doktorum kabul etse yaşama sınırını aştığımız an bende doğum ister durumdayım ama doktor tutma peşinde
Rabia_3 Oylumbaska aynen doktorumuza kalsa eger dogum kendiliginden baslamadigi taktirde 38 haftaya kadar beklicek ama ben yasama sinirini gecse hemen dogurmayi dusunuyorum ya zaten ilkim sezeryan oldugu icin buda sezeryan olacak
nese_gocuk Gzdfth95 Aynen biran önce dogursam diye bakiyim çok zorluyor artık sıcak biyandan bı yandan agirlastim zor yuruyom