northandmother Kızlar 33+1 iz ve son 2 gündür aşırı hareketsiz oynatmaya çalışıyorum ama tepki vermiyor sadece hafif kasılıyor sonra geri duruyor böyle olan var mı ?
northandmother northandmother doktora da gittim kalp atışı var mı bi bakalım dedi çok şükür vardı ama ister istemez korku sardı psikolojim aşırı kötü lütfen bilenler yazabilir mi
ikkrk91 northandmother doktorum bana bebegin en hareketli haftalari 28 /32 arasi demisti. Daha sonraki haftalarda buyudukce kilo aldikca yeri daralir azalıcak demisti
Si-bel northandmother bendede oluyor arada bagzen gün içinde hiç hissetmiyorum. Dokturum gün içinde 10 haraket etmesi lagzim dedi birde ben kilolu bir hamileyim birazda kilodan dolayı dedi bende öyle çok gitdim korkudan bahalim Kısmet.
Fatma023 Benim de bugün 33+2 ve çok az hareket etti. Düne kadar baya hareketliydi. Ben de endişelendim ama biraz daha dinliycem hareketleri.
Mlkysf northandmother kasılma dediğin şey bebeğin başı veya poposunu hissediyor olabilirmisin acaba gerdiriyordur belki hareket ederken malum alan artık daralmaya başladı.Belki sırtı dönüktür o yüzdende az hissediyor olabilirsin.Benimde karnım öyle oluyor toplanma olabilir mi.diye doktora.gittim agrimda vardı ama sancı falan çıkmadı bebek ve suyu iyi boşuna endiselenmisim.Bazı bebekler çok hareketli olmayabilir
2148 Bende 33.3 günlük oldum,benim bebiş cok hareketli fakat cok zayif yani gelişimi 2 hafta geriden ondan kaynakli diye düşünüyorum. Sizin bebek kilosu nasil yapisi varsa alani dar ondan oynamiyordur