tuananinannesi22 Kızlar bugün doktor kontrolünde bebeğimin zayıf olduğunu ve yeterince plasantatan beslenemediğini söyledi ve suyunun azaldığını söyledi doktorum 35+5 günlüğüz böyle bi sorun yaşayan oldumu neler yaptınız
tazebiranne_hg04 tuananinannesi22 biraz daha bekletip sizi doğuma alabilirler bebeğin alabileceği kadar kilo aldıktan sonra benimde suyum az 35. Haftadayım
tuananinannesi22 tazebiranne_hg04 2400 gram olduğunu söyledi doktor sizinki kaç kilo acaba birde suyu ne kadarmış biliyormusun stres yapıyorum kendime ne olacak diye doktorum doğuma gittiği için yeterince bilgi veremedi plasanta yetersizliğiyle ilgili ilk hamileliğim birde o kadar çok endişeli stresli geçiyor ki Allah yardımcımız olsun
hunilimom tuananinannesi22 benim de kızım baştan beri zayıftı ve haftasından hep küçüktü 10 gün ortalama geriden geliyordu hatta karın çevresi geriden geldigi de oldu 2 hafta ama o haftadan sonra yememe içmeme dikkat ettim protein ağırlıklı beslendim Şükür kilosu da gelişimi de yerine geldi canım suyu gayet iyiydi benim tabi bı kaç hafta daha bekler en azından 37 yi görmeyi bekleyip doğuma alırlar o iki hafta da beslenmeni düzeni yaparsan alır inşallah kilosunu felan
tuananinannesi22 hunilimom inşallah canım çok sağol plasantatan yeterince beslenemiyor diyince endişe ettim daha az besin gidiyormuş o yüzden fazla kilo alamıyormuş yiyip içeceklerimle düzeltebilirmiyim acaba en azından biraz daha kilo alsın çok isterim 😣
tuananinannesi22 hunilimom çok sevindim sizin adınıza umarım doğuma kadar doğumda sonrası da güzel geçer ⭐️
hunilimom tuananinannesi22 bunun için ultrason istedi mi acaba bebeğe giden damarlara felsn bakildi mi acaba
Birmeleginannesi32 İlk kızım öyleydi plesenta yaşlanmıştı 2600 doğum yaptım 37 haftada sizde bi sıkıntı yaşamazsınız bence doktorunuz erken doğum isterse karşı çıkmayın çünkü karnınızda beslenemez
tuananinannesi22 Birmeleginannesi32 ilk yaşlanmış dediği andan itibaren direk doğum mu yaptınız yoksa biraz beklemişmiydiniz hiç mi kilo almadı sizinkinin kilosu be haftası yine iyiymiş şükür benim haftam ve kilosu küçük olduğu için endişe ediyorum
Birmeleginannesi32 tuananinannesi22 bana önceden söylemediler doğuma yakın haberim oldu ama doktor değiştirmiştim o sıra belki de önceki göremedi çok az alıyordu kilo 2600 geçti rapora ama kızım daha da minikti
tuananinannesi22 Birmeleginannesi32 çok geçmiş olsun ya sorup canınızı sıkmak istemem ama küvez durumu oldumu