Narinbiranne Antakyada doğum yapanlar hangi doktora gittiniz ? Memnun kaldınız mı malum özelde doğum fiyatları uçmuş baya 😏
ccikizbebek Narinbiranne ben mozaik hastanesinde doğum yaptım ama şuan uçmuş. Tekrardan Hamileyim ne yapacağımı bilemiyorum inan ya devlet okadar boş kiiii anlatamam….
Narinbiranne ccikizbebek devlete de gittim rezaletti ya bakmadı bile karnıma boyu , kilosu ne dedm bı skntiisi varmı dedm peşinden kalkıp gidip kabaca birşeyler dedi ilgi , alaka sıfır gerçekten
ccikizbebek Narinbiranne dün aynı şeyi yaşadık bizde o yüzden özele gidiyorum altınımi bozdurdum gerekirse gitsin değmez bu hastanede doktorlar medeet unmak. Devletin parasını alıyor sanki biz suriyeliyz gibi muamele yapıyor lar usanms artık hepsi
Pirayeee Narinbiranne hahahah ben de oraya gittim 4 ay falan özele para koymaya gerek yok dedm ilk aylar, qma muayene 1 dk falan sürüyordu 🤣rezalet hidayet devletteki öyle değildi çok ilgiliydi yine, özele geçince fuzuli masraflar çıkarıyor
Narinbiranne ccikizbebek Kesinlikle öyle canım halbuki daha iyi olanak sağlamaları.lazimkken üstelik mağdur ediyorlar. Rabbim yardımcımız olsun insallah
ccikizbebek Narinbiranne inşallah yaa ben çok çektim valahi devlette cokkk o yüzden orda asla doguramam. Kimisi de iyi doktora denk geliyor bana hiç gelmedi şansıma
Sehrinur2407 İskenderun gelişim hastanesine gidiyorum bende doğum ücretini yeni sordum 5.900 TL dendi mecbur orda yapacağım devlet berbat çünkü iskenderunda😟
Narinbiranne Pirayeee idrar , kan , nst sürekli çıkıyor . Devlet kötü nerde doğum yapacaz ki başka yer yok asgari ücret arttıkça hep muane hem doğum artio herhangi birşey ciksn yeterki anında artış saglanio