minikerdeminannesi Kızlar doğumum Aralık ocak gibi olacak inşaallah,kışlık zıbın kıyafet nerede bulabilirim
HurremSultan minikerdeminannesi şuanda bulmak zor olur. Ekim kasım gibi alabilirsin. Şuan atlet battaniye falan al. Diğer ihtiyaçlarını tamamla yavaş yavaş o zaman da kıyafetlerini alırsın. Ama 10lu takımlarda yazlık kışlık yok. Onları alabilirsin.
09Tugba_0909 minikerdeminannesi bulabilirsin canım benimde Kasım sonu Aralık 1 gibi doğumum ben internette buldum valla satılıyor internet sitelerinde trendyolda çok rahat bulabilirsin🌺🌺
_ozlmm minikerdeminannesi bazı mağazalar geçen kışdan kalanları falan satıyorlar öyle de denk getirebilirsin ☺️ Oturduğun yerde bebek mağazaları var ise bak bi olma ihtimali var ☺️
Mysaa minikerdeminannesi hastane çıkışları standart olıyor galiba onları alabilirsin ama kışlık için birkac ay daha beklemen gerekiyor ya da lc de felan öyle pijama takımlar vs bakabilirsin çok çok kışlık zaten ne alıcakksınki 2 nohut battaniye 2 normal battaniye alsan yeter canım diğerler normal yelek pijama uzun kollu zıbın onlar da aslında var mağazalar da
Deletedmom52620 minikerdeminannesi pazarlarda var civilde ebebekte var bebek mağazalarında oluyor internette var
Feyza-nur minikerdeminannesi suan sadece internetten alabilirsin kalanları satıyorlar magazalarda ekim kasım gibi geliyor
Mucizem_00 minikerdeminannesi bende kış Olcak dogumum ama kısılık zıbın giydirecek halin yok ya evler ya klimalar ya dogal gazlı normal penyeleri giydiren battamiye sarcam ayagına patik yelek belki geçirirsin zaten ful battamiye sarılı olacak, ee battaniyeler de zaten internette kalınlar var
canserko Mucizem_00 ya siz hazır bahsetmişken sorayım birkaç yerde daha okudum çünkü. Neden sürekli battaniyeye sarılı olacak bebek ben o kısmı anlayamadım.?
Mucizem_00 canserko canm kundak yapılıyor hani anne karnında alan dar olunca bebekler o konuma alışıyor rahat ediyor ve dış dunyaya gelnce de aynısını bekliyorlar bu yüzden kundk yapılıyor penye yasa Müslin le sonra battaniye sarılıyor ayına göre yazlık yada kışlık Bi battaniye :)
Mucizem_00 canserko uykuya gecme süreci hızlı okuyor el kol oynatamadkları için kendilerini güvende hissdyorlar dar alanda
canserko Mucizem_00 Hee tamam nedense anlayamadım ya ilk bebegim yazın dogdu sadece müslin kullandık, kundakta yapmadık açıkçası. Dediğiniz de kış versiyonu tamam teşekkür ederim😂
Merve201119 minikerdeminannesi şuanda penye ve mevsimlik şear benimde doğumun kasımda eylülde başlıca kıyafete zor bu aylarda bulmak kalın şeyler