Aslhn-06 Boğazlarım kötü burnum tıkalı olduğu için zar zor nefes alıyorum hastaneye gitsem oksijen iyi gelir mi
Aslhn-06 Tospikannesiiiii 34+5 haftalığız pozitif çıktı canım karantinamın 3. Günü… senin nasıl geçiyor
Tospikannesiiiii Aslhn-06 benim 6 daha bugun biraz daha iyiyim çok kötü geçirdim ben 27 haftalıgım kan degerler im çok kötü çıktı halbuki daha 5 gün önce vermiştim herşey güzeldi virüs alt üst etmiş devreleri kan sulandırıcı igne başlandı
Aslhn-06 @“Tospikannesiiiii”# Tospikannesiiiii benimde acil baktırmam lazım karantinadan çıkınca baktırayım
Bebek-2023 Bende bugün öğrendim covid olduğumu 12+1 gebeyim dün o kadar kötüydüm suya dilimi değsem istifar ediyordum belim başım çatlıyo bugün biraz daha rahatım ama bugünde öksürük başladı
Elif71 Bende 18+5 haftalığım malesef pozitifim bugün 3.gün biraz daha iyiyim kan sulandırıcı kullanıyorum ama onu zaten kullanıyordum ben pıhtılaşma sorunu var çünkü sizlerde inşallah kolay atlatırsınız
Aslhn-06 Elif71 benim babamda genetik kan sulandırıcı kullanıyor ben baktırmıştım hamileyken bi sıkıntı yok demişti doktora sormadan da kullanmak istemiyorum salı günü gidicem hastaneye baktırmaya