Cancu- Kızlar bugün yaklaşık 6. Hafta hafif pembe kan geldi doktor normal sma yat dedi progeston zaten kullanıyorum sizde böyle bir durum yaşadınız mı
[silindi] Cancu- benim oldu dün. Ben de yatiyom bana progestan falan vermedi devlette. Düşerse düşer diyolar cok komik. Ama bi sikinti yokmus korkutma kendini
Cancu- tazebiranne_hg04 doktorum bursada ben istanbuldayım acaba yol sıkıntı olurmu doktor olmaz dedi ama yinede endişeliyim
tazebiranne_hg04 Cancu- bilmiyorum yolla ilgili ama siz sadece uzanın dinlenin iş yapmamaya çalışın bir süre
Bebekdelisi [silindi] oyle seymı olur cnm iğne proluton deport yapıyor sabah öğle akşam ben hap kullandım progestan
Srn1991 Benimde olmuştu progestan iğne ve ayrıca vajinal progestan kullandım cok şükür şimdi yok. Korkmayın dua edin Rabbim yardımcınız olsun 🤲
Eleven11 Benimde olmuştu iğne ve fitil kullandım progestan fitile hala devam ediyorum iş yapmıyorum sadece dinleniyorum kesildi inşallah sizinde iyi olur
[silindi] Bebekdelisi devlette mi gittiniz? Benim gittigim devlet hastanesi mi böyle sorunlu. Düşerse düser diyip gönderdi doktor. Progestan igne vs sorunca yapmiyoruz dedi.
Bebekdelisi [silindi] canım devlette birini düşürdüm bidaha akıl oldu bana ozele gittim hemen iğne progestan 3 H kullandım kanama alanı varmı dıye ⅔ günde çağırdılar sende oyle yap