Seda54 Kızlar ben 5+2 günlük hamileyim yarın doktora gidecem nasipse siz bebeğinizi kaçıncı hafta da gördünüz 🤔
Dlrasknock Seda54 canim ben 7de gordum. Gec dollenme olmustu.hatta alttan kontrol edince gozuktu rahmim tersti. Kisiden kisiye cok değişiyor gozukmedi diye moralini bozma strese girme canim 😊😊
ebru23 Seda54 ben 6. haftada gittim gorunmedi 8 haftalikken gittim hem gorundu hem kalp atisi duyuldu :)
Seda54 CansuCaTurkmen yarın sadece keseyi görürüz o zaman nasipse canım düşüklerim olduğu için hemen herşeyi öğrenmek istiyorum biraz korku da var 😊
CansuCaTurkmen Seda54 kişiden kişiye değişiyor canım bol bol dua et umarım sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim 🤲🏻🌼
Papatyam123 6. Hafta da kese göründü 7. Hafta da bebek göründü canım erken olabilir endişelenme görünmezse;)
Seda54 Destina21 aynen geçmiyor ben adet tarihimden 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu 10 gün sonra tekrar gel dedi ama bir türlü 10 gün geçmek bilmedi yarın da hayırlı haber alırım inşallah artık ya 🙏🏻
Esray435 4.haftada gördük keseyi yeni oluşmaya başlamıştı şimdi 6haftalığız yarın kalp atışları için gideceğiz hayırlısıyla