Deletedmom_12 Sorum bu gebeyken kola ve bacağa lazer yaptiranınız var mı? Kendi doktoruma sormayı unuttum Internetten baktım Bazıları sorun olmayacağını bazıları riskli olcağını söylüyor. Sizlerin bu konuda tecrübesi varsa yazabilir misiniz? Şimdiden tşk 💖
NilAda16 Deletedmom_12 ben kola içiyorum ara ara. Bir şey olmaz Allahın izniyle. Burger da yiyorum çünkü midem bulanıyor ve bazen sadece canım bunları çekiyor. Epilasyon işine doktorum soğuk değil ama bence hamilelik sonunu bekle dedi. Doktorum okey dese de gittiğim merkez yapmıyor😁😁
uraz_ve_annesi- Deletedmom_12 benim doktorum lazerin kanıtlanmış bir zararı yok ama riske girmeye değmez dedi o yüzden bıraktım ben
neval270071 Deletedmom_12 canım yaptırma tabii ki de ışınlar var o cihazlarda Allah muhafaza risk olur bekle doğumdan sonra git
Esiii06 Deletedmom_12 benim doktorum da kanıtlanan bi zararının olmadığını belirtti. Ben kol , koltuk altı icin gittim. Alt bacağım içinde izin verdi ama yaptırmadım
Deletedmom_12 NilAda16 afiyet olsun canım kola derken ben icecekten bahsetmedim kol ve bacaktan bahsetmistjm😀
Bmom Deletedmom_12 canım risk olarak değil de bı etkisi olmuyor ben haberim yoktu 2-3 seans aldım hamileyken etki etmedi hiç