Nus_12 31 + 3 olduk cevremdekiler yavaş yavaş utule koy diyolar aldıkça koymaya başlayayım mi siz nasıl yaptnz ne zman basladnz
aslansmommm Nus_12 33 gibi başlamayı düşünüyorum daha alıncaklarım var hepsini bir yıkarım diye sarkıtıyorum ama tam olsa yaparım şimdiden tamsa yavaştan başla bence ne kadar etken o kadar iyi canı istemiyor insanın bu havalarda
FSCMK Nus_12 31+6 haftalığım bende 33 34 gibi hazırlıycam daha eksiklerim var onlarda bir gelsin anca
merve2746 Ben bebisi 30. Haftada ayarlamistim ama kendi esyalarimi hala ütü yapipda koyamiyorum 36. Haftamdayim agirlasmadan hazır olmalıymis gerçekten şimdi herşey gözümde büyüyor
Nus_12 FSCMK benimde gelcek var onları da yıkayıp koycam beebegin kıyafetleri hazır onlari yıkadım bugün herşeyini akşam da ütülerim zor oluyo iyiki yıkadım sıcak ya onlar önemli sende başla bence ağzını sıkı kapatirsin toz falan olmaz
gldn065807 Nus_12 eğer normal düşünüyorsan bence yavaş yavaş hazırla doğumun nezaman olacagı belli olmuyor birde ileri haftalarda cok zorlanıyorsun
Nus_12 gldn065807 aynen kıyafetleri yıkadım bebeginkileri. Eksijler geldikçe paketler koyarım.hastane çıkışı ağız mendili eldiven zıbın hepsi hazır yıkadım sadece penye battaniye muslin bez emzik falan gelcek kargoda oda yarn gelir battaniyesiyle yıkar paketlerim güzelce tozlanmasin diye
Motherandbaby Nus_12 erken doğum riskim olduğu için 30. Haftada hazırdı. İyi ki de hazırlamışım. 35 olduk elimi hiç bir şeye süresim yok. Siz de ağırlaşmadan yavaştan hazırlayabilirsiniz.
gldn065807 Nus_12 aynen öyle yavaş yavaş kendini yormadan hazırla ben çok gece bıraktım çok zorlandım 38+3 dogumum oldu ki erkenden olabilirdi
Kahvesever Nus_12 36.haftada hazırladım herseyi , 37.haftaya girdim . Önceden hazırlansa daha iyi olurmus tabi. Hali kalmıyo insanın
Motherandbaby Nus_12 tabiki ağırlaşılıyor. Haftalarınız ilerledikçe farkedeceksiniz. Ben 30 dayken hamile gibi değildim. Şimdi kalkmakta zorlanıyorum ki çok kilo da almadım.
Kahvesever Nus_12 evet tabiki, ütüyü oturarak yaptım ben. Dolabını filan da yerleştirdim ama biraz zor oluyo
Bebekgeliyoorr Nus_12 33+1 den bildiriyorum etiketleri keserken kendimi de kesesim geldi 😂 Küçük küçük şeyler ne olacak diyordum ama bu bile kaç saatini alıyormuş insanın 😄