Aysusen4 Bugün test yaptım pozitif çizgi çıktı adetime de 2 gün gecikti kan verdim beta hccg 207. 50 2 günde bir tekrsr baktı değer düşük dedi acaba 2 katına çıkar mı
tuba-berfin Aysusen4 çıkar bence cünkü ben 11 ile öğrendim adetten 10 gün sonra hem de suan 13 haftalığız
Yagmurrr98 Aysusen4 Nerde düşük ya benimde böyle çıktı doktor normal dedi adetime 1 gün kala 203 çıkmıştı 5 10 öğrenen var
Lindam06 Aysusen4 neresi düşük bu değerin bende 226 ile öğrendim. Yemin ederim şu doktorların coğunu anlamıyorum insanı sinir strese sokmaktan başka işleri yokkk… Gayet güzel bence değeriniz 🤲
Minik1Civciv tuba-berfin adet gecikmesinin 10 gününde mi öğrendiniz bende bugün adet günüm test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 39,57 çıktı daha önce klmyasal gebelik geçirdim korkuyorum
Aysusen4 Lindam06 inallah hayırlı sonuçlarla boş gebelik ardından kimyasal gebelik yaşadım artık hayırlısınla güzel sonuçlara almak istiyorum
hayallliiim Aysusen4 canım geç döllenmedir belki buna direk nasıl karar verdi doktor 2. Kez verdin mi kan bir keremi verdin
Lindam06 Aysusen4 Güzel bekleyiş bunlar 😌 salavat çekin bol bol ben hep öyle yaptım yasin okudum… Dua herseyın başıdır 🧡 Rabbim Kimsenin Kucağını Boş Bırakmasın 🧡 bende cok heycanlıydım 3 düşük sonrası sürpriz geldi 🌼🤲