hulyadem-01 Selamlarrrr 22+6 olduk bugun detaylı ultrasonumuz vardı cok skür bir sıkıntımız yok kilosuna 650 gr dedi sizce nasıl kızlar 😏 ilk hamileliğim cok bilgi sahibi değilimm
Lilya_pn hulyadem-01 Cok iyi kilosu masallah. Hiç dert etmeyin benimde öyle içim içime sığmıyor bebeğimi düşündükçe.
1S3MANNE hulyadem-01 öncelikle bebeğinize maşaAllah gayet güzel kilosu🥰 bu süreçte siz ne kdr kilo aldınız acaba
Duruyzc hulyadem-01 doktorunuz zaten ideal oldugunu söylemistir kilosunun iyi oldugunu 23haftam 510gr
1S3MANNE hulyadem-01 benm bebeğimin kilosuda şükür iyi ama biz maşaAllah birlikte kilo alıyoruz acaba tek bendemi böyle diye kilonuzu sordum ben sizin iki katınızı aşkın kilo aldım 😂 demekki yapıdan farkediyor
hulyadem-01 1S3MANNE evet yapıylada alakalı olabilir olsunnn sağlıklı doğsunlarda gerisinin önemi yok😌 siz kaç haftlık kaç kilo bebişiniz
1S3MANNE hulyadem-01 ben 19+ 6 da gittim en son 420 gramdı şuanda 21+1 güncel kiloyu bilmiyorm ama doktorum kilosu gayet güzel demişti…ama bebekle bende yeniden kilo güncellemesindeyim sürekli😂