guzide18- Kızlar 3 aylık olduk ama ben sureklı kılo verıyorum bulantılarımdan yemek yıyemıyorım 5 kılo verdım ve hiç karnım büyümüyor bu normal mı ?
benimmdunyamm guzide18- ben 10 kilo verdim karnım da 32 haftadan sonra az az çıkmaya başladı şuan 36 hafta daha yeni belli oldu 🤣
aylinpalaa guzide18- çok normal ben de ilk 4 ay kilo verip 5.ayda almaya başlamıştım ve karnım 6.ayımda çıktı
egesmommm guzide18- 3,5 aylık oldum ben de 7 kilo verdim. Çok şükür henüz bir alımım olmadı. Gerçi aman aman bir iştahımda yok.
Merve201119 guzide18- normal üç ayda karin büyümez zaten gaz şişkinliği olur canım normalde 16 dan sonra büyümeye başlar 20 den sonra dışarıdan belli olur 22 haftadayim ve elbise giyince belli olmuyor bile yok gibi
Summerwine Karın büyümesinin kilo ile alakası yok ki tamamen iç karınla alakalı.Fazladan kilo aldığınızda bu size gider yağ olarak.Bulantilariniz geçtiğinde zaten kilo alımı da yavaştan baslar
guzide18- Merve201119 peki canım bu gaz şişkilinligini nasıl cozum yolu buldunuz siz en çokta bu durumdan sıkıntı cekıyorum
EmineDefneGokce guzide18- benim kızımda karnım 28 gibi çıktı. 30 da bile kimse anlamıyordu 55 kiloydum 😭
Asli-beren Zaten 3 ayda karın çıkmaz bide kiloyla alakalı değil karın. Benim ilk gebeligimde 5 aylıkta bile belli olmuyordu. Kilo da almama rağmen.
Canancndn guzide18- canım buzamana kadar bebiş kandan beslendi zaten bundan sonra plasenta yoluyla beslencek korkma. Karnım benimde henüz çıkmadı çok normal bizde 3.5 aylık olduk
Bayancorek guzide18- Bünye ve yapı meselesi. Genelde son zamanlarda çıkıyor karın zaten normal yani, başlardaki şişkinlik gazdan vs. oluyor. 6. aydan sonra çıkmaya başladı benim karnı.
kubra24ada guzide18- çok normal daha erken benimde 5. Ayda belli olmuştu benimde bulantılı geçiyordu ilaç kullanıyorum rahatlatıyor
hulyaca Haftama girdim 2. Gebeliğim. Tişörtle falan belli olmuyor ama hafif dar giysem belli oluyor artık. Bu dediğim durum da daha yeni oldu bi anda. İlk zamanlar belli olmaması çok normal 😇😇
58damla58 guzide18- daha çok yeni zaten şu anda mide bulantısından kimse kilo alamıyor o aylarda veriyor hatta .6. Ayda göbeğim çıkmaya başlamıştı. 🤷♀️
guzide18- Rahatladım kızlar biraz çok sağolun 😘 siz gaz şişkinliğinizi nasıl önlüyorsunuz fayda eden bişey var mı buna
Minigim38 guzide18- dur daha naptin 5 aylıkken yeni yeni cikmaya basladi o aylarda kilo vermende cok normal bulantin olduğu icin
Minigim38 guzide18- bilmiyorum ki eger gegirmekse sade soda içebilirsin ama diğer türlü ise nohut fasulye iyi cıkartır derler